banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne YDÜ Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli, Deniz’de boğulmadı..! (2-1)
banner98

 






Yer: Gönyeli Stadı

Hakemler: KeremEran, Hakan Ünal, Mehmet Ekşici, Ömer Doğru

Gönyeli: Kemal, Mehmet Barkınay, Reşat, İbrahim, Menteş, Tahir (46’Ceren Piro), Tuğrul, Ahmet Can, Ulaş (81’Osman Tilki), İlksen (89’Nasuh), Akın

Denizli: Salih Beyoğlu, İbrahim, Salih Özdoğanoğlu, Hüseyin Akaçalı, Mustafa Tahsildaroğlu, Enver, Fırat, Melih (46’Okan Gün), Mustafa Karabetça (65’Aziz), Kemal (46’Ali Sayalan), Salih Oyal

Goller: 43’Tuğrul Çiftçioğlu, 45’Mehmet Barkınay (Gönyeli), 73’(P) Okan Gün (Denizli)

Sarı Kartlar: 28’MehmetBarkınay, 81’Ulaş Candanal (Gönyeli), 20’Melih Fırat, 58’Salih Özdoğanoğlu (Denizli)



 

 Ligin güçlü iki ekibinin karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi Gönyeli oldu. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ve her iki takımın da kalesinde çok fazla pozisyon vermediği bir karşılaşma izledik.

             Ev sahibi ekip ilk devrenin son dakikalarında Tuğrul Çiftçioğlu ve Mehmet Barkınay’ın golleri ile soyunma odasına 2-0 önde girdi. 43 ve 45.dakikalarda gelen goller kırmızı beyazlıları 2-0 öne geçirerek ev sahibi ekip avantajı eline almış oldu.




             İkinci devrede konuk ekip oyuna 2 oyuncu değişikliği ile girerek rakip kalede baskı kurarken, 73.dakikada topun Gönyeli futbolcusu Menteş’in eline çarpması ile Denizli takımı penaltı kazandı. Atışı kullanan Okan Gün farkı 1’e indirdi.

             Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında konuk ekip 2 gol daha buldu ancak goller ofsayt ve faulden dolayı değer kazanmayınca Gönyeli karşılaşmayı 2-1 kazanarak puanını 9’a yükseltti, Denizli ise 6 puanda kaldı.



HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75