banner108
Öne Çıkanlar Girne DAÜ basın toplantısı yapıldı arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Başladı, Cihangir Bitirdi..! (2-2)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı.

Hakemler: Emre Öztaşlı, Cemal Sarı, Ferhat Tuna

Gönyeli: Kemal, Talat, Süleyman, Kehinde, Christian, İbrahim (87.Dk Serkan) Raif. Okoli, Sabri (51.Dk Mehmet) Menteş K.Varan

Cihangir: Tuğcan, Erol, S.Say, Ertan, Mikail, Çağlar (68.Dk Musa) Fırat, A.Öztürk, Nurettin, Oliver Uche, Henry

Goller: 2.ve 13.Dk J.Okoli (Gönyeli) 37.ve 40.Dk(P) Fırat (Cihangir)

K.Kart: 90+5.Dk Oliver Uche (Cihangir)

2. dakikada gelişen Gönyeli atağında J. Okoli aldığı topla rakip ceza alanı içine girdi. İstediği gibi vuramadı defanstan dönen topa bir kez daha vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.

9. dakikadaki Cihangir atağında O. Uche’nin pasında kaleci ile defans anlaşmadı. Araya giren A. Öztürk’ün vuruşunda top az farkla dışarı gitti.

13. dakikada fark 2’ye çıktı. Christian’ın defansın arkasına attığı uzun topta J. Okoli topla birlikte sol taraftan son çizgiye kadar indi. Kalecinin kapattığı köşeden topu filelere göndererek takımı adına skoru 2-0 yaptı.

37. dakikada fark 1’e indi. Gelişen atakta Erol sol taraftan ortasında topun gelişine bekletmeden vuran Fırat topu filelere gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

40. dakikada skora denge geldi. Bu dakikada O.Uche soldan topla birlikte Gönyeli ceza alanına girdikten sonra Talat’ın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem bu hareketi penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Fırat skoru da 2-2 yaptı.

60. dakikada Gönyeli’den Sabri aldığı topla birlikte rakip ceza alanına girdiği anda çok sert vurdu, top çok az farkla auta gitti.

80. dakikada Cihangir’in kazandığı serbest vuruşta Fırat’ın direk kaleye giden topunu A.Öztürk’ten önce kaleci kemal topa sahip oldu.

88. dakikadaki Cihangir’den Nutettin’in sağdan ortasında arka direkt Henry yakın mesafeden topu üstten dışarı attı.

89. dakikada J.Okoli rakibinin hatalı pasında aldığı topa ceza alanı dışından sert vurdu. Köşeye giden topu Tuğcan ayni güzellikte kornere atmayı başardı.

90+4’ncü dakikada kornerden gelen topa Talat kafa ile vurdu. Ancak Tuğcan yine mükemmel uzandı ve rakibine gol şansı tanımadı.

FOTOLAR : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75