banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı.. Mesarya onaylandı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gönyeli Attı, GG Baktı..! (0-4)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: Fehim Dayı, Hakan Gök, Fatih Bardakçıoğlu

Gençlik Gücü: Raif, Aşkın (DK 46 Tayfun) Ümitcan, Erdoğ, Hacı (DK 46 Cahit) Erin, Berke, Lawrence (DK 87 Mahmut) Boateng, Kalonji, Olıver.

Gönyeli: Kemal, Azat, Eray (DK 89 M.Barkınay) Mahmut, Kahraman, Raif (DK 66 Süleyman) Yağış, Tufan, Chrıstıan, Sylla, Felix (DK 83 Tunahan).

Goller: DK 10,56 Sylla, DK 47 Felix, DK 90+4 Mehmet Barkınay (Gönyeli)

K-Pet süper ligde ligin dibinde haftanın maçı Atatürk stadında oynandı.

Karşılaşmayı 4-0 kazanan Gönyeli üst üste ilk kez 2.galibiyetini aldı. 

8.DK: Çabuk gelişen Gençlik Gücü atağında Berke’nin vuruşunu kaleci Kemal önlemeyi başardı.

10.DK: Kalabalık adamla gelişen Gönyeli atağında uzak mesafeden Sylla’nın vuruşunda top filelere gidince konuk takım öne geçti.0-1

17.DK: Gönyeli kontra atağında savunma arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya kalan Sylla’nın vuruşunu kaleci Raif önledi.

32.DK: Bir başka etkili Gönyeli atağında Felix’in ceza alanı dışından sert ve etkili vuruşunu kaleci Raif çift yumrukla önledi.

35.DK: Gönyeli’nin yakaladığı bir başka kontra atakta savunma arkasına atılan topta kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Yağış’ın vuruşunda top yandan az farkla dışarı gitti.

37.DK: Gönyeli’nin kazandığı serbest vuruşta Raif’in uzak mesafeden kaleye gönderdiği topu Raif yumrukları ile önlemeyi başardı.

47.DK: Gönyeli’nin etkili kontra atağında topa iyi hareketlenen Felix rakibinden sıyrılıp yaptığı vuruşta topu kaleci Raif’in altından filelere göndererek farkı ikiye çıkardı.0-2

52.DK: Raif ile sağ kanattan başlayan konuk takımın yeni bir atağında bu oyuncunun ortasında arka direkte Kahraman’ın yaptığı kafa vuruşunda top direğin üzerinden az farkla dışarı gitti.

56.DK: Raif ile başlayan bir başka Gönyeli atağında bu oyuncunun ara pasında ceza alanı içerisinde topun gelişine iyi vuran Sylla kendisinin iki takımının üçüncü golünü Gençlik Gücü filelerine gönderdi.0-3

70.DK: Ender gelişen ev sahibi Gençlik Gücü atağında uzak mesafeden Berke’nin vuruşunu kaleci Kemal ayni güzellikte kornere çeldi.

72.DK: Bir başka Gençlik Gücü atağında Kalonji’nin ceza alanına girer girmez vuruşunda top yandan az farkla auta gitti.

90+4.DK: Gönyeli’nin sağdan geliştirdiği yeni bir atakta Tufan’ın ortasında Mehmet Barkınay yaptığı kafa vuruşu ile topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti.0-4

Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Gönyeli yükselişe GGdüşüşe devam etti. 

FOTOLAR: CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75