banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Cihangir Yenicami
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘’Gönüllerin şampiyonuyuz’’
banner98






           Ligin 5.haftasında Hasan Topaloğlu’nun takımın başına gelmesi ile müthiş bir çıkış yakalayarak ligin 24.haftasına kadar şampiyonluk kovalayan Gençler Birliği’nde moraller bozukken, gözler de bir yandan hafta sonu Cihangir’de oynanacak olan Gaü Çetinkaya karşılaşmasına çevrildi. Arenasporkolik spor servisi olarak siz değerli okurlarımız için Gençler Birliği teknik patronu Hasan Topaloğlu’nun Gaü Çetinkaya maçı öncesi görüşlerini alma fırsatı bulduk.

‘’Bizi kimin şampiyon olacağı ilgilendirmez’’

Gaü Çetinkaya karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu, ‘’Uzun bir süre şampiyonluk savaşı verdik. Bitime 2 hafta kala bu yarıştan koptuğumuz için üzgünüm ama bu genç ve tecrübesiz kadro ile büyük bir başarı gösterdiğimiz için de çok mutluyum. Ne sezon başı ne devre arası transfer yapmayan, şampiyonluk mücadelesi veren takımların yarı bütçesi ile ligde mücadele eden, yas ortalaması 18, 19 olan ve ilk kez Süper ligde mücadele eden birçok oyuncudan oluşmamıza rağmen gösterdiğimiz başarı ve milli takıma verdiğimiz 2 genç yıldız bizim bu yıl gururumuz oldu.

Çok büyük tecrübeler kazandık. Şampiyon da olabilirdik ama gerek bizim hatalarımız gerekse hakem hataları bize büyük yara verdi. Sağlık olsun. Ben sporcularımı kutlarken destek veren tüm camiama teşekkür ederim. Şimdi önümüzde 2 maç var ve biz ayni ciddiyetle bu maçlara çıkıp galip galip ligi ilk 3’te ligi tamamlamak istiyoruz. Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor.

Gaü Çetinkaya maçı da bizim için önemli. Buraya kadar bileğimizin gücü ile geldik. Bu maçı da kazanarak herkes tarafından bu sezon takdir edilen bir takimiz. Bunu taçlandırmak istiyoruz. Belki şampiyon olamadık ama gönüllerin şampiyonuyuz ve gönüllerde taht kurmaya son iki haftada da devam etmek istiyoruz. Gaü Çetinkaya’ya da başarılar dilerim. İnşallah centilmence bir maç olur’’ şeklinde konuştu.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75