banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gol krallığında heyecan yükseliyor..!
banner98





Eski 2’li şimdi en büyük rakip

K-Pet Süper Lig’de gol krallığında zirvede 7’şer golle Gaü Çetinkaya futbolcusu Esin Sonay ile Yenicami futbolcusu Halil Turan yer alıyor. İlk 5 haftada 7 kez rakip fileleri sarsan Esin ve Halil, bilindiği üzere geçtiğimiz sezon Yenicami’nin en büyük golcüleri olarak dikkat çekiyorlardı. Bu iki golcüyü 6 golle Değirmenlik futbolcusu Victor takip ederken, ligin yeni ekibi Binatlı’nın yabancı golcüsü Evor da 5 golle yarışın içinde yer alıyor.

Küsbeci zirvede

Birinci Lig’de ise heyecan, Süper Lige oranla farksız değil. Haftalardır attığı gollerle takımına puanlar kazandıran Hüseyin Küsbeci 6 golle zirvede yer alırken, Küsbeci’yi 5 golle geçtiğimiz yılın gol kralı Yağış Gençay takip ediyor. 4 gollü ise birçok isim yarışta yer alıyor. Görneç’ten Arda Özkan, GHE’den Hüseyin Sarro, Özgür Ongun ve Şenol Hızlıoğlu, Göçmenköy’den de Suat Kurt 4’er golle gol krallığı yarışında yer alıyor.


Kral kaldığı yerden devam ediyor

İkinci Lig’de ise 5 hafta sonunda zirvede geçtiğimiz sezon Birinci Lig’de takım arkadaşı Yağış ile birlikte gol krallığı yaşayan Bekir Yıldız yer aldı. İlk 5 haftada 4 gol kaydeden Bekir’i, 3’er golle Yeşilova’dan Gökhan Sarıoğlu, Çanakkale’den Selçuk Sergeç ile Yunus Kalaycı, Maraş’tan Mehmet Fuat ile Serhan Aktaş ve Doğancı’dan da Serdar Özer takip ediyor.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75