banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun:’’Biz kupayı değil ligi istiyoruz’’
banner98

 




Ülkemizde grip salgınının devam etmesi ve 4 futbolcusunun grip olmasına rağmen çalışmalarını önceki gün de sürdüren Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Gençlik Gücü 2’nci devreye hazır” dedi.

Devre arası Antalya’da hazırlık kampı yapan Gençlik Gücü, kamp sonrası da antrenmanlarını Balıkesir’deki sentetik sahada sürdürüyor. Gündüzün kısa olması ve birçok futbolcunun izin alamaması nedeniyle saat 18.00’de başlayan önceki günkü antrenmana futbolcuların ilgisi büyük oldu. Yine futbolcuların, dayanıklılık çalışması şeklinde gerçekleşen antrenmanda neşeli oldukları da görüldü.

6 Şubat 2016 tarihinde başlayacak K-Pet 1’nci Ligi’nin 2’nci devre öncesi Pepsi Kıbrıs Kupası’nda 27 ve 31 Ocak 2016 tarihlerinde Türk Ocağı Limasol ile karşılaşacaklarının hazırlatıldığı Teknik Direktör Niyazi Göksun, hedeflerinin bu olmadığını açıkladı.

“Kupa maçı tabii ki bizim için önemli” diyen Göksun şöyle devam etti, “İyi bir devre arası hazırlık dönemi geçirdik. Devre öncesi oynayacağımız ve resmi maç olan Pepsi Kıbrıs Kupası karşılaşmaları iyi birer hazırlık maçı olacak. Ancak biz Türk Ocağı karşılaşmasına değil, K-Pet 1’nci Ligi 2’nci devre karşılaşmalarına hazırlandık” şeklinde konuştu.

Sezon öncesi hedeflerini ilk 6 olarak belirlediklerini, ancak ilk devreyi liderle ayni puanda ikinci devrede kapattıklarına işaret eden Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Bu başarı futbolcularımızı kendiliğinden motive ediyor ve kendi hedeflerini kendileri belirlediler. Futbolcularımızın hedefi, direkt olarak K-Pet Süper Ligi’ne yükselmektir” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75