banner108
Öne Çıkanlar Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Salonda Çalıştı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun, “Zor Maç Olacak ama kazanmak istiyoruz”
banner98

 





          K-Pet Süper Ligi’nin yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü, ligin 11’inci haftasında konuk edeceği Cihangir’e, Mormenekşe karşısında elde ettiği moralle hazırlanıyor. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Zor maç olacak” dedi. “Cihangir kaliteli bir ekip” diyen Göksun, “Cihangir, oynadıkları futbolun karşılığını alamamış bir takım. Oynadıkları futbol sayesinde bugün 16 puan ile puan cetvelinin 7’nci sırasında bulunan Cihangir’in daha üst sıralarda olması gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

          4 Aralık, Pazar günü oynanacak olan Gençlik Gücü – Cihangir karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini belirten Niyazi Göksun, “Her maç bizim için çok önemlidir. Bizim için zor bir maç olacak, ancak elimizden gelen en iyi oyunu sergilemek ve kazanmak istiyoruz” dedi. 11 puan ile puan cetvelinin 11’inci sırasında bulunan Gençlik Gücü, Cihangir karşılaşması öncesi son antrenmanını 2 Aralık, Cuma günü yapacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75