banner108
Öne Çıkanlar Sabrımız Taşmıştır.. Doğan Ulak 3.kez Başkan YDÜ son çeyrekte kaybetti..! (78-69) gol krallığı karıştı…!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun, “İyi olan kazansın”
banner98

 





K-Pet 1’inci Lig’in ilk 10 haftasını ikinci sırada tamamlayan Gençlik Gücü, 11’inci haftadaki rakibi Görneç ile dış sahada oynayacağı karşılaşmaya hazır. Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Görneç maçı zor” dedi.

 

Görneç ile sentetik Üç Şehitler Stadı’nda karşılaşacak olmaları nedeniyle son antrenmanını sentetik Balıkesir Sahası’nda yapan Gençlik Gücü, Balıkesir’deki antrenmanda teknik ve taktik çalışması yaptı. Kart cezalısı ve sakat futbolcusu olmayan Gençlik Gücü’nde Onurcan Çokbekler’in belirsiz durumu dışında hiç bir sorun yok.

 

İki takımın puan cetvelindeki yerinin önemli olmadığını belirten Gençlik Gücü Teknik Direktörü Niyazi Göksun, “Görneç de puan istiyor, biz de. Onlar rahat nefes almak, biz ise ilk devreyi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Avantaj rakibimizden yana. Dış sahada oynayacağımız için bu karşılaşma bizim için zor olacak” şeklinde konuştu.

 

Görneç ile Gençlik Gücü arasında oynanacak karşılaşmanın zevkli geçeceğine inandığını söyleyen Göksun, “Karşılaşmadan beklentim, her iki takım futbolcularının da centilmence mücadele edeceği bir karşılaşma olmasıdır. İyi olan kazansın” dedi.

 

Haftaya 10 puan ile 10’uncu sırada giren Görneç ve 21 puan ile ikinci sırada giren Gençlik Gücü arasındaki karşılaşma yarın (5 Aralık 2015, Cumartesi) günü oynanacak.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75