banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun; " Hayatımızın Futbol Olduğunu Bir Kez Daha Anladık"
banner98

K.Kaymaklı Teknik Patronu Niyazi Göksun, olağanüstü bir durumla karşı karşıya olduğumuzu vurgulayarak “ilk kez futboldan bu kadar uzak kaldım. Bu sürede futbolun ve sporun önemini daha iyi gördüm. Ülkemizin en büyük sosyal aktivitesi olduğu için futbolsuz gidilmeyeceğini gördük” dedi.

Göksun, ülkedeki futbolun kişilerin hayatında büyük paya sahip olduğunun altını çizerek 50 günü aşkın bir süredir futboldan uzak kalındığını ve yapılacak plan ve programlara uyulması gerektiğine vurgu yaptı.

Sosyal medyadan futbolcularla bir araya geldiklerini belirten Niyazi Göksun, “normalde bu hafta sezon tamamlanacaktı. Haziran ortasında da salon çalışmalarına başlayacaktık. Oynayacağımız 8 hafta için Sağlık ve Bilim Kurullarından olumlu rapor gelmesinden sonra en az riskin bulunacağı ortamda 6 haftalık hazırlık süresi yeterlidir” dedi.

Böylesi bir durum sonrasında futbolcuların nasıl bir performans ile geri döneceğini Teknik adam olarak bilmediklerini belirten Niyazi Göksun, haftada iki maç oynamanın risk taşıdığını söyledi.

Göksun “Haftada 2 maç oynamak normal sezonda da sıkıntılıydı. Şimdi daha çok sıkıntı olacak. Oyuncular ritim kazandıktan sonra 2 maça geçilebilir” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75