banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksun “Gerekli önlemleri alacağız’’
banner98

Gençlik Gücü’nde uzun yıllardır teknik adam olarak görev yapan Niyazi Göksün, ligin ilk haftasında takımının son dakika gol yiyerek İskele’de iki puan bırakmasından sonra kısa süreli bir moral bozukluğu yaşadıklarını ancak bu durumu geride bırakarak, Esentepe maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıktıklarını ve farklı kazanarak takımın moral, motivasyon ve özgüven seviyesinin üst düzeye geldiğini belirtti.

3. Haftada karşılaşacakları Lefke takımının oturmuş bir takıma ve tehlikeli silahlara sahip olduğunu belirten Göksün, özellikle bire birde etkili olan Candy gibi isimleri savunmayla alakalı bazı önlemler düşündüğünü sözlerine ekledi.

Takımda cezalı veya sakat oyuncu olmadığını söyleyen tecrübeli teknik adam, karşılaşmaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Genel anlamda ligin çok zor geçeceğini, ligde kendilerine rahat bir konumda yer bulmak istediklerini söyleyen Niyazi hoca, genç oyuncuları kazanma eğilimlinde olduklarını, ligdeki hemen her takımın çektiği kur sıkıntısından dolayı dikkatli ve hesaplı davranmaları gerektiğini aktardı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75