banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göksal Yeniden Başkan..!
banner98

Kulübün İskele’deki lokalinde gerçekleştirilen genel kurulda halen görevde bulunan ve tek aday olan Tayfun Köksal yeniden başkanlık görevine getirildi.

Divan başkanlığını Turan Büyükyılmaz, yardımcılığını Yusuf Örs sekreterliğini ise Hamit Çakaloğlu’nun yaptığı genel kurulda faaliyet ve mali raporlar okunarak üyeler tarafından onaylandı. Tüzükte yapılması talep edilen bir yıllık başkanlık süresi ise üyelerin onayıyla değiştirildi. Buna göre başkanlık seçimi artık iki yılda bir yapılacak. Başkanlık seçiminde ise tüzük gereği belirlenen sürede adaylık başvurusu yapan ve halen görevde bulunan Tayfun Köksal tek aday oldu. Köksal üyelerin onayını olarak oybirliğiyle yeniden başkan seçildi. Genel kurul dilek ve temennilerle tamamlandı. 

Başkanlığa yeniden seçilen Tayfub Köksal, teşekkür konuşmasında bu sezon futbol takımlarının Birinci Lig’e çıkma hedefinde olduğunu belirtti. İskele’de kulübe ait olan 25 dönümlük araziye futbol sahası yapılması amacıyla proje hazırldıklarını ifade eden Köksal, konuyla ilgili TC Elçiliği’nden yerinde inceleme ve destek beklediklerini kaydetti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Göksal Yeniden Başkan..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75