banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy Uzatmalarda Hayat Buldu..! (0-1)
banner98

Stad: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Evren Karademir, Fatih Bardakçıoğlu, İsmail Ercan

Değirmenlik: Enver, Halit, Gençali, Ahmet, Kemal, Onur, Fehim, Burak ( DK 71. İbrahim ), Yusuf ( DK 65.Turan ),Hasan, Necati( DK 88.Kayhan ).

Göçmenköy: Kemal, Mustafa, Mevlüt ,Beytullah , Reşat , Arda , Mustafa Ayker , Kadir ( DK 80. Cemal ), Buğra , Mustafa Arnavut ( DK 46. Mehmet ) , Kemal Uçaner.

Sarı kartlar: DK 60. Gençali ( Değirmenlik ) DK24. Beytullah DK 60.Kadir ( Göçmenköy )

Kırmızı Kart: DK 90. Ahmet ( Değirmenlik )

DK 2: Maça hızlı başlayan Göçmenköy Kemal Uçaner’in ceza alanı dışından vuruşunda top direğin yanından dışarı çıktı.

DK 6: Serbest vuruş kullanan Değirmenlik Necati’in ceza alını içinden vuruşunda kaleci Kemal topa sahip oldu.

DK 12: Köşe vuruşunu kullanan Göçmenköy ceza alanı içinde kafalardan seken topu Buğra dışarı gönderdi.

DK 24: Değirmenlik atağında Beytullah rakibini faul ile durdurabildi ve maçın hakemi Evren Karademir’den sarı kartı gören ilk oyuncu oldu.

DK 35: Değirmenlik atağında yan hakemin bayrağını kaldırdı ofsayt olduğunu düşünen Hasan ve Necati dururken maçın hakemi maçı devam dedi ve Göçmenköy futbolcuları topu Değirmenlik oyuncusuna çarptırdı. Oyun taç atışı ile devam etti.

DK 40: Göçmenköy maçın son bölümünde baskıyı artırırken kaleyi uzaktan vuruş ile yokladı ama Değirmenlik kalecisi Enver gole izin vermedi.

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken sahada zaman zaman gergin anlar yaşandı. Takımlar eşitliği bozamazken ilk yarı sonucu Değirmenlik 0-0 Göçmenköy oldu.

DK 47 : İkinci yarıya daha baskılı başlayan Değirmenlik orta saha mücadelesini kazandı ve ceza alanına kadar indi atak sonuçsuz kalınca eşitlik bozulmadı.

DK 55: Göçmenköy’de Mevlüt’ün yandan taşıdığı topu ceza alanında önünde bulan Arda topu direğin üstünden auta attı.

DK 60: Göçmenköy atağında Kadir’i, Gençali faul ile durdururken iki oyuncu arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Her iki oyuncuyu da yanına çağıran maçın hakemi oyunculara sarı kart gösterdi.

DK 70: Değirmenlik bu dakika da gole çok yaklaştı. Hasan’nın ara pasında topla buluşan Necati kaleci Kemal ile karşı karşıya kaldı. Ceza alanına girerken yaptığı vuruşta top direğe çarpıp dışarı çıktı.

DK 90+3: Maçın uzatma dakikalarında serbest vuruş kullanan Göçmenköy ceza alanı içindeki karambolde Ahmet’in rakibini çekmesi sonucu maçın hakemi Evren Karademir beyaz noktayı gösterdi. Elini cebine götüren maçın hakemi Ahmet’e kırmızı kartını gösterdi. Topun başına geçen Buğra kaleci Evren i ters köşeye yatırarak topu ağlara gönderdi ve Buğra maçın skorunu belirledi. Değirmenlik 0-1 Göçmenköy

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75