banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy, Değirmenlik’e “MEVLÜT” Okudu...! (1-2)
banner98




Yer:
Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Sabriye Atikoğlu, Yusuf Bakar

Değirmenlik: Mustafa, Ferda (Yusuf), Celal, Özner, Fehim, Mahmut (Turan), Hamza, Süleyman, Gençali, Hüseyin, Hasan (Kayhan)

Göçmenköy: Okan, Beytullah, Suat, Mustafa (Mevlüt), Kemal, Arda (Salim), Tonguz (Sabri), Cemal, Rifat, Kadir, Semih

Goller: 63. Dk Süleyman (Değirmenlik), 9. Dk. Kadir, 82. Dk Mevlüt (Göçmenköy)


Maçın 8.dakikasında Göçmenköy'ün golü Kadir Çetinkaya’dan geldi. Göçmenköy bu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. İlk golün ardından maçın kontrolü ev sahibi takıma geçti.  Göçmenköy ev sahibi takımın ataklarını kesmeyi başardı. İlk yarının son saniyelerinde Göçmenköy’ün penaltı diye itiraz ettiği pozisyonunda hakem Hakan Muhtaroğlu'nun kararı devam oldu ve ilk yarı 1-0 Göçmenköy'ün üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısının ilk 5 dakikalık bölümünde etkili olan Göçmenköy daha sonra Derğirmenlik'in baskılı atakları ile karşılaştı. İkinci yarıda 63.dakika da Süleyman Şeb'in golü ile Değirmenlik skoru 1-1 yaptı ve oyuna denge geldi. 81. Dakikada Mevlüt Önal'ın attığı golle Göçmenköy 2-1 öne geçti. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen maçta başka gol olmayınca kazanan Göçmenköy oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75