banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmenköy başladı, Maraş bitirdi..! (2-2)
banner98






 YER: Maraş Stadı

Hakemler: Mehmet Malek, Kaan Koday, Ömer Doğru

Maraş: Volkan, Orhan, Reşat, Anıl, Süleyman, Yavmi (Dk 55 Olgun), Hasan (Dk 68 Gökhan), Selçuk, Ogbe, Doğan, Mustafa (Dk 77 Aziz)
Göçmenköy: Okan, Suat, Umut, Arda (Dk 88 Ali), Ender, Murat, Doğuş, Mehmet, Salim (Dk 75 Sabri), Engin, Cemal (Dk 60 Erin)
Goller: Dk 47 Hasan, Dk 71 Erin (kk) (Maraş), Dk 36, 43 Salim (Göçmenköy)


K-Pet Birinci lig Kırmızı Grup 7. Haftasında Maraş konuk ettiği Göçmenköy ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 berabere ayrılarak hanelerine 1’er puan yazdırdılar. Ev sahibi Maraş’ın golleri Hasan ve Erin’den gelirken bu gollere karşılık Göçmenköy’ün beraberlik golleri Salim Tayançlı’dan geldi.



dakika 19 Arda Sözcü ceza sahasının üstünde topla buluştu şutunu vurdu kaleci Volkan rahat bir şekilde topa sahip oldu.

dakika 21 Doğan ceza sahasının üstünde topla buluştu şutunu vurdu top direkten dışarı çıktı.

dakika 30 Salim sol çaprazdan ortası Maraş defansından sekti Arda Sözcü gelişine vurdu top direkten döndü. Top tekrardan Arda’ya geldi bir daha vurdu fakat bu seferde yan ağları geçemedi


dakika 34 Ogbe yaptı ortasını Orhan Kalaycı arkada bomboş durumda kafasını vurdu top direkten dışarı çıktı.

dakika 37 kullanılan frikikte topun basına Salim Tayançlı geldi. 25 metreden barajın üstünden güzel bir vuruşla skoru 1 0 yaptı.


dakika 40 Mustafa Köleli uzun tacı kullandı defans uzaklaştıramadı top Hasan Buke’nin önünde kaldı kontrol edip yarım vole vurdu fakat gol olmadı

Dakika 45 bu kez 20 metreden kullanılan frikikte topun basına gene Salim Tayanclı geldi ve kaleci volkanın kapattığı köşeye sert bir vuruş yaptı ve top direkten ağlarla buluştu ilk yarı skor 0-2 Göçmenköy lehine sonuçlandı.


dakika 46 Süleyman Bayır 25 metreden frikikte sert ve yerden vurdu kaleci Okan Tezel topu sektirdi donen topu hasan buke tamamladı ve skor 2 - 1 oldu .


dakika 69 Mustafa Köleli hızlı bir taç atışı yaptı Selçuk Sergeç kaleci ile karsı karsıya kaldı fakat iyi bir vuruş yapamadı top dışarı çıktı.

dakika 72 MustafaKöleli kornerden direk kaleye gönderdiği topu Selçuk tamamladı ve skor 2 2 oldu



dakika 83 Maraş defansında Reşat uzun topu sektirdi top Suat Kurt’un önünde kaldı. Suat seken topa gelişine mükemmel vurdu fakat top dışarı çıktı.

 

Maraş bu beraberlikten sonra ligdeki puanını 13 yaparken Göçmenköy ise 7 puana yükseldi. Maraş 8. Hafta mücadelesinde deplasmanda Yeni Boğaziçi’ne konuk olurken Göçmenköy ise kendi sahasında Dipkarpaz’ı konuk edecek.

 Haber ve Fotolar: Halil Esen

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75