banner108
Öne Çıkanlar Doğan Sabrımız Taşmıştır.. Tamsu Juventus Cahitoğlu
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçmen’e Beraberlik Yetti..! (1-1)
banner98

YER: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

HAKEMLER: Sami Özentürk, Ahmet Genç, Berk Bağrıkara

MAĞUSA SPOR AKADEMİSİ: Naciye, Fatma, Cemre (Dk.84 Ecem), Betül, Değer, Şerif, Meryem, Edanur (77.dk Sevcan), Nisa, Sıdıka, Müge (70.dk Vijdan)

GÖÇMENKÖY: Berhan, Aslı, Gizem F, Kevser, Sevda, Fikriye, Simge, İdal, Selin, Ayten (19.dk Miraç), Gizem Y

GOLLER: Dk.40 Şerif Ogan(Mağusa SA), Dk.69 İdal (Göçmenköy)

Kuzey Kıbrıs Turkcell Kadınlar Ligi’nde 2017-2018 Sezonu bugün oynanan Mağusa Spor Akademisi-Göçmenköy maçı ile tamamlandı.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan karşılaşmada taraflar birbirine üstünlük sağlayamayınca maç 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Bu sonuçla Göçmenköy ligi şampiyon Akdeniz Spor Birliği’nin ardından ikinci sırada, Mağusa Spor Akademisi ise üçüncü sırada tamamlamış oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında rüzgârı arkasına alan Mağusa Spor Akademisi, ikinci yarıda ise Göçmenköy oldu.

Her iki takımında kaleye şut atmaktan kaçındığı karşılaşmanın ilk yarısını Mağusa Spor Akademisi Şerif Ogan’ın 40.dakikada kafayla kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda en azından beraberliği yakalamak için bastıran Göçmenköy 69.dakikada İdal’ın kaydettiği golle aradığı beraberliği buldu ve karşılaşma da 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Göçmenköy bu sonuçla gol averajıyla ligi Akdeniz Spor Birliği’nin arkasından ikinci sırada tamamlamış oldu. Mağusa Spor Akademisi ise üçüncü sırada yer aldı.

Haber ve Foto: Cemil Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75