banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Final 10 Mayısta.. Esentepe Komada.. (01) Mormenekşe Hayatta Galatasaray Galibiyet Serisini 13 Maça Çıkardı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Göçer; “Geleceğin Dumlupınar’ını Yaratmak İstiyoruz”
banner98

Göçer, “İlk amacımız olan karakterli bireyler yetiştirdikten sonra ki amacımız ise yetiştirdiğimiz yetenekli çocuklarımızı bir üst gruba taşıyarak geleceğin Dumlupınar’ını yaratmak yanında, deneyimli antrenör grubumuz ile bilimsel olarak antrenmanlarımıza devam edip altyapıda profesyonel bir yapı kurmak istiyoruz” dedi.

Mehmet Göçer, akademide aileler ile ileriki zamanlarda bir araya gelip çocuklarının gelişimi hakkında toplantılar yapacaklarını ve oyunculara gerek beslenme, gerek oyun kuralları hakkında bilgilendirme konusunda çalışmalar yapacaklarını aktardı.

Göçer, ayrıca 1 aylık görev süresi zarfında 5 turnuvaya katıldıklarını ve hatırı sayılır başarılar elde ettiklerini dile getirdi. Mehmet Göçer, Kıbrıs şartlarında Dumlupınar Akademinin 200’ü aşkın oyuncusu ile en iyi şekilde hizmet verdiğini ve bunu daha da yukarlara taşıyacaklarını vurgularken, Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram ve yönetici grubuna kendisini bu göreve layık gördükleri için teşekkür etti.

Mehmet Göçer son olarak ise hedefinin Dumlupınar Spor Kulübünde uzun yıllar görev yaparak Genel Koordinatörlük görevini üstlenmek olduğunu söyledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75