banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Tek fire Omonia
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gizli Kahraman Sinan sezona damga vurdu..!
banner98




            Süper Lige bu sezon damga vuran İskele temsilcisi Gençler Birliği’nde bu başarıya en çok katkı koyan futbolcuların başında da şüphesiz genç savunma oyuncusu Sinan Öğüt geliyor.

Kırmızı siyahlı alt yapıdan yetişen Sinan, 5 sezondur A takımda forma giyerken bu sezon 26 lig karşılaşmasında da sahaya ilk 11’de çıktı ve toplamda 2303 dakika forma giydi.


Teknik patron Hasan Topaloğlu’nun jokeri konumundaki Sinan, Stoper ve ön libero ve zaman zaman da sağ bek mevkilerinde görev aldı. Adeta takımın görünmez kahramanı durumunda sezona damga vuran genç oyuncu ilerisi için Milli Takıma ve transfer piyasasına göz kırptı.

HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75