banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Girne’de Satranç Turnuvası Sürüyor..!
banner98

 




Sekizincisi gerçekleşecek olan gelenekselleşmiş turnuva dokuz hafta sürecek. Takımsal döner turnuva yöntemi ile Cumartesi günleri saat 10.30 - 12.00 saatleri arasında Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu Satranç Odasında yapılıyor.


Haftanın Takımı Girne Deniz Plaza
Satranç Takımı


Güçlü rakibi
Girne Halk Evini 5 puan gibi önemli bir farkla yenmeyi başaran Girne Deniz Plaza Satranç Takımı Haftanın Takımı oldu. Rakiplerini yenen Yeşil Barış Hareketi,  Girne Akay Optik ve Doğan Türk Birliği Satranç takımları haftayı avantajla kapatan takımlar oldu.  Schindler S. T. ve Magic Touch S.T.  berabere kalarak iddialarını devam ettirdiler.  Türk Ocağı Satranç Takımını,   Girne Halk Evi, BSW Computer ve Türk Ocağı satranç takımlarında umutlar haftaya kaldı.   

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75