banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG Mustafa Cengizin Ameliyatı Başarıyla Tamamlandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GHE’de Veli Esendağlı Dönemi..!
banner98

K-Pet süper lige Kayhan Hürdeniz başkanlığında yükselen GHE, geride kalan 13 hafta ligin alt sıralarında kalmasının ardından Bülent Erciyas Başkanlığındaki yönetim kurulu topluca istifa etmesinin ardından dün akşam kulüp lokalinde gerçekleşen genel kurulda üyelerin onayını alan Başkan adayı Veli Esendağlı, GHE’nin 59.başkanı oldu.

Başkanlığa seçilen Veli Esendağlı’nın kuracağı yönetimde camianın güçlü isimleri yer alıyor. Çok geniş bir yönetim kadrosu kurduğu öğrenilen Veli Esendağlı’nın yönetimine geçmiş dönemlerde başkanlık yapmış isimlerin olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz sene takımı Süper lige çıkaran Hürdeniz Balıkçılığın sahibi Kayhan Hürdeniz, Ali Tanoğlu, Bülent Erciyas, Enver Hoca ve Magıc Touch’ın sahibi Mehmet Eminoğlu’nun yönetimde Asbaşkan olarak görev yapacakları öğrenildi.

Ümit Aktül, Murat Borucu, Mustafa Soyak, Burak Bacdar gibi isimlerinden de yönetimde yer alacağı gelen bilgiler arasında.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75