banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Binatlı Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GHE’de Hürdeniz Devri..!
banner98
 




          Olağan Genel Kurul öncesi başkan Ali Tanoğlu ile başkan adayı Kayhan Hürdeniz arsında yapılan görüşme sonrasında Ali Tanoğlu bir açıklama yaparak, Girne Halk Evi’nin menfaatleri, her şeyin üstündedir. Bu nedenle, gün içerisinde ve Genel Kurul öncesinde, talebim üzerine, Kayhan Hürdeniz ile son bir durum değerlendirmesi yaptık. Bu görüşmemizde, Girne Halk Evi’nin geleceği ile ilgili tüm önemli hususları masaya yatırdık. Ve özellikle, “Birleştirici” vasfa haiz isimlerin kulüp bünyesinde ve yönetim kadrolarında yer almasının önemine değindik. Sonuçta;  Girne Halk Evi’nin geleceği üzerinde söz sahibi olmuş ve olacak iki başkan adayı arasında gereken mutabakat sağlandı ve başkan adayı olarak girdiğim Genel Kurulda, adaylığımı geri çekerek ve oyumu Kayhan Hürdeniz lehine kullandım. GHE için hayırlısı olsun dedi.



          Bu gelişme sonrası yapılan genel kurula 20 üye katıldı ve 51,000 TL’lik borçla mali rapor üyeler tarafından onaylandı. Daha sonra GHE başkanlığına tek aday olan Kayhan Hürdeniz, üyelerin onayı ile GHE’nin yeni Başkanı oldu.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75