banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GHE, Turan Altay ile İmza Aşamasında..!
banner98

1 Yıllık aradan sonra yeniden Süper Lige dönen Girne temsilcisi GHE yeni sezonda adından söz ettirmek için flaş transferler peşinde koşmaya başlarken teknik adam değişkliğine de gitti. Rıza Erseven ile süper lige çıkan kırmızı beyazlı ekip genç teknik adam ile yolları ayırırken dün Turan Altay ile masaya oturdu. Tecrübeli teknik adamla büyük oranda anlaşan Başkan Veli Esendağlı yarın son kez Altay ile masaya oturup son görüşmeyi yapacak ve anlaşmayı basına duyuracak. 

Bugün basına yaptığı açıklamada yeni teknik adamı Cuma gün açıklayacağız diyen başkan Esendağlı'nın tecrübeli teknik adam Turan Altay ile presnip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Bu arada Rum kaleci Athos'unda Turan Altay'ıın ekibinde kaleci antrenörlüğü yapacağı öğrenildi. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75