banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

G.Gücü Yabancı Avında..!
banner98




G.Gücü ara transfer döneminin başlaması ile birlikte takımda bulunan yerli oyunculardan Gökhan, Hascan, Tayfun, Ahmet Can’ı ve yabancılarını gönderdikten sonra Yusuf Palaz’ı kadrosuna dahil etmesi ile birlikte gözler şimdi yabancı transferine çevrildi.


2 yeni yabancı forvet Colıbaly ve ön libero Kıbeıxa’yı adaya getiren ve denemeye alan teknik patron Niyazi Göksun, bugün yeni bir forvet Bebeto ve hafta başı Afrikalı forvet Masumba’yı adaya getirip denemeye alacak.


G.Gücü, bu 4 oyuncudan 3’nü takım kadrosuna katmayı planlıyor. 4 oyuncunun da referanslarının çok iyi olduğu, şu anda denemede olan Colibaly ve Kıbeıxa’nın çok iyi oyuncular olduğu ve teknik patron Niyazi Göksun tarafından beğenildikleri öğrenildi.


Bu oyuncuların tümünün bugün oynanacak BÜY hazırlık maçı ve Çarşamba günü oynanacak olan GAÜ Çetinkaya hazırlık maçında sahaya sürüleceği ve son kararı teknik patron Niyazi Göksun’un vereceği öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75