banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Ocak
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG’nin Süper Lig Coşkusu..!
banner98







 YER: Atatük Stadı.

HAKEMLER: Serdar Bilgimer, Emine Yarkın, Serkan Kuşappi.

GENÇLİK GÜCÜ: Mehmet Kanat, Hüseyin Haşimoğlu, Derviş Özeralp (Özcan Saygı), Ragıp Kanatlı, Volkan Orakçı (Hakan Altın), Süleyman Göksu, Mahmut Yumuşak (Zeeb Choudhry), İsmail Soydan, Orhan Çokbekler, Onurcan Kanburlar, Hüseyin Küsbeci.

LAPTA: Emre Nalbant (Ersenal Bahadi), Orhan Tanık, Süleyman Batık (Serdah Yıldırım), Mehmet Gürpınar, Mustafa Yaşar, İbrahim Kaba, Emrah Güler, Göksel Soyer, Beyhan Kurtarankartal (Batuhan Nalkaçaroğlu), Ferit Portakalcıoğlu, Akın Topal.

GOLLER: Dk:40, dk:43, dk:50 ve dk:82 Hüseyin Küsbeci, dk:56 Zeeb Choudhry (Gençlik Gücü). Dk:80 ve 90 Akın Topal (Lapta);

 

K-Pet 1’nci Ligi’nden K-Pet Süper Ligi’ne yükselen ikinci takım Başkan Lefkoşa’nın yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü oldu. Gençlik Gücü 26’ncı hafta karşılaşmasında rakibi Lapta’yı farklı bir skorla 5-2 mağlup etti.

300’e yakın Gençlik Gücü taraftarının izlediği karşılaşmaya hızlı başlayan taraf ev sahibi Gençlik Gücü oldu.

5’inci dakikada, Gençlik Gücü’nden Hüseyin Küsbeci’nin vurduğu top az farkla üsten dışarı gitti.


17’inci dakikada, Gençlik Gücü’ndan İsmail Soydan’ın kullandığı köşe atışında Süleyman Göksun’un kafa vurduğu top kaleci Emre Nalbant’ta kaldı.

25’inci dakikada, Onurcan Kanburlar’ın penaltı noktasından vurduğu top az farkla dışarı gitti.

27’inci dakikada, Hüseyin Küsbeci’nin uzaktan şut denemesinde top az farkla yandan dışarı çıktı.


40’ıncı dakikada, Gençlik Gücü’nün sağ çaprazdan kazandığı serbest atışı İsmail Soydan kullandı, penaltı noktasına ortasında Hüseyin Küsbeci kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:1 – Lapta:0.

43’üncü dakikada, Hüseyin Küsbeci’nin yaklaşık 30 metreden sert şutunda top kale ağları ile kucaklaştı ve ilk yarının skoru Gençlik Gücü:2 – Lapta:0 olarak belirlendi.


İkinci yarıya hızlı başlayan taraf yine Gençlik Gücü oldu.

50’inci dakikada, ani gelişen Gençlik Gücü atağında İsmail Soydan’ın pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mahmut Yumuşak topu boş durumdaki Hüseyin Küsbeci’ye verdi ve bu futbolcu da topu boş kaleye göndermede zorlanmadı, Gençlik Gücü:3 – Lapta:0.

56’ncı dakikada yine İsmail Soydan ile sağdan gelişen Gençlik Gücü atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Hüseyin Hüsbeci’nin kaleciden seken topunu iyi takip eden Zeeb Choudhry, topu kale ağlarına göndermeyi başardı, Gençlik Gücü:4 – Lapta:0.


80’inci dakikada, ani gelişen Lapta atağında kendi götürdüğü topla ceza sahasına giren Akın Topal’ın sol çaprazdan plase şutunda top Gençlik Gücü kale ağlarına gitti, Gençlik Gücü:4 – Lapta:1.

82’nci dakikada, günün başarılı ismi ve K-Pet Süper Ligi Gol Kralı Hüseyin Küsbeci, ceza sahasının dışından attığı güzel şut ile kendisinin dördüncü, takımının beşinci golüne imzasını attı.


86’ncı dakikada, Lapta’dan Orhan Tanık’ın şutunda top üst kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü.

90.nci dakikada Lapta Akın Topal ile bir gol daha buldu ve karşılaşmanın sonucu belli oldu. 5-2


Karşılaşma Gençlik Gücü’nün 5-2’lik galibiyeti ile sonuçlandı ve bu skor Gençlik Gücü’nü K-Pet Süper Ligi’ne yükseltti.

Bitiş düdüğü ile birlikte taraftarı ile bütünleşen Gençlik Gücü, başarısını şarkılar söyleyip, sevinç gösterilerinde bulunarak kutladı.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75