banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ kktc spor MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG'den tesis atağı..!
banner98

 



K-Pet 1’inci Lig’de başarı ile mücadele eden Lefkoşa’nın yeşil beyazlı kulübü Gençlik Gücü’nün gençlerden oluşan yönetim kurulu, önceki akşam radikal bir karar aldı. Gençlik Gücü Yönetim Kurulu, tesisleri ortak kullanıma açma kararı aldı.

Lefkoşa’nın göbeğindeki kulüp tesislerinin canlandırılıp, gençliğe kazandırılması istediklerini belirten Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Kulübe maddi gelir elde etme yanında, burasının canlandırılmasını istiyoruz. Bu nedenle kulüp binası ile birlikte basketbol sahası, halı saha ve 11 dönümlük araziyi uzun süre kiralayabiliriz” dedi.

Gençliğe, spora önem veren firmaların kendileri ile çalışabileceğini söyleyen Gençlik Gücü Başkanı Suma Zafer Choudhry, “Konu ile ilgilenen firmaların düşünce ve görüşlerini alabiliriz, tekliflere açığız” şeklinde konuştu.

Güven artıcı tedbirler içerisinde Mağusa Kapısı’nın açılmasının da yer aldığına dikkat çeken Gençlik Gücü Yönetim Kurulu üyeleri, hal böyle olunca Gençlik Gücü Kulüp Binası, çevresindeki tesis ve arazinin çok daha değerleneceğini iddia ettiler.

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75