banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

G.G’den İskele’ye “ÖZGÜR” Tarife..! (6-2)
banner98

Yer: Şht. Hüseyin Ruso Stadı.

Hakemler: Mehmet Sezener-Ömer Doğru-Fatih Bardakçıoğlu

G:Gücü: Mustafa, Aşkın, M.Kaygısız(Sezgin dk. 63), İltaç, Emrah, Orcan İdan(Arif dk. 46), Ümitcan, A.Akbulut, Prince Boateng (Abdullah dk. 68), Debola, Özgür

G.Birliği: A. Aydemir, Ahmet Barış(Kaan dk. 46), Sinan Mustafa, Hasan(Sami dk. 46), Vanderson, Berk, Guaman, Tacettin, Cenker(Sertan dk. 65)

Goller: Dk. 12, 33 Prince Boateng, dk. 44, 57,86 Özgür, dk. 63 Debola(G.Gücü)Dk. 69 Ertan, dk. 84 Vanderson (Gençlerbirliği)

8. dakikada G.Birliği’nden Vanderson’un kullandığı kornede arka direkte topu önünde bulan Sinan zor olanı yaptı ve kale ağzından topu filelere gönderemeyerek takımını bir golden etti.

12. dakikada G.Gücü takımından Aşkın’ın sağdan ortasında Boateng topu kontrol ettikten sonra düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

33. dakikada bu kez sol taraftan gelişen G.ücü atağında Debolanın son çizgiye kadar inerek geriye çıkardığı topu Boateng bir kez daha ağlara yollayarak takımı adına skoru 2-0 yaptı.

44. dakikadaki G.Gücü atağında bu kez Boateng sağ taraftan getirdiği topu Özgür’ün önüne bıraktı. Özgür de düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek takımını 3-0 öne geçirdi.

46. dakikada günün en başarılı adamlarından biri olan Boateng’in şutunda top yan direkten döndü, defans uzaklaştırdı.

49. dakikada yine Boateng ceza alanına girerken vurdu top bu kez üst direğe vurarak auta gitti.

57. dakikada Boatengin pasında Özgür topun gelişine sert vurdu ve skoru da 4-0 yaptı.

63. dakikadaki G.Gücü atağında Boateng bir kez daha topu takım arkadaşı Debola’ya verdi. O da topu ağlara yollamakta zorlanmadı ve takımını 5-0 öne geçirdi.

69. dakikada G.Birliği ilk golünü buldu. Kornerden gelen topu iyi takip eden Sertan kafa ile topu filelere gönderince skor 5-1 oldu.

84. dakikadaki G.Birliği atağında Sertan’ın kafa ile indirdiği topa düzgün bir vuruş yapan Vanderson takımı adına skoru 5-2 yaptı.

86. dakikadaki atakta topla rakip ceza alanında buluşan Özgün kendisinin 3’ncü takımının 6’ncı golünü atarak takımını 6-2 öne geçirdi.

Maç da bu skorla sona erdi ve G.Gücü çok değerli bir galibiyetle sahadan ayrıldı.

Fotolar : Cemil Garip 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75