banner108
Öne Çıkanlar GTF Dünya Şampiyonası Yenicami OFF Dedi..(31) Fenerbahçe Avrupaya Penaltılarda Veda Etti.. (32) Okullar Oklarını Hedefe Attı.. 1.Lig Allem Gallem..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG’de Bu Kez Hascan Krizi..!
banner98




Başkent Lefkoşa’nın yeşil beyazlı takımı Gençlik Gücü’nde süresiz kadro dışı bırakılmalara bir yenisi daha eklendi. Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Yönetim Kurulu Çağatay Gürler ve Gökhan Özer’den sonra, önceki günkü antrenmana çıkmayan Hascan Kızmaz’ı da süresiz kadro dışı bıraktı.


Gökhan Özer gibi, Gençlik Gücü kulübünden izinsiz olarak bir başka kulüp ile görüşen ve önceki günkü antrenmana çıkmayan Hascan Kızmaz da süresiz kadro dışı cezasına çaptırılan futbolcular arasına katıldı.


“Hiçbir futbolcu kulüpten üstün değildir” diyen Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü Asbaşkanı Serdal Isladırcıoğlu, “Bu kararları verirken içimiz kan ağlıyor. Ancak ne vardır ki kulübü futbolcular yönetemez. Futbolcuların her istediği olacak, istediklerinde gelecek ve istediklerinde gidecekler diye bir durum yok” şeklinde konuştu.


Yönetim Kurulu olarak kendilerinin daha da güçlü bir takım oluşturmanın yollarını aradıklarının altını çizen Asbaşkan Isladırcıoğlu, “Futbolcularımızın bizden izinsiz başka kulüplerle görüşmeleri kadar; başka kulüplerin, yönetimimizi değil de futbolcularımızı muhatap almaları da hatadır. Yaşananlarda takımımızın gücünü azaltmaya yönelik, planlı bir art niyet olduğunu düşünüyoruz” dedi.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75