banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG gazdan ayağını çekmiyor..! (1-2)
banner98





YER: Bilal İyigün Stadı.

HAKEMLER: İhsan Payas, Sabriye Atikoğlu, Hüseyin Özaşık.

DENİZLİ: Adnan Yıldız, İbrahim Hatay, Mehmet Çevikol (Kemal Kohoz), Eren Meral, Mustafa Tahsildaroğlu, Mehmet Sergey (Can Özuysal), Kemal Yıldırım, Yılmaz Şipal, Ahmet Hatay, Eray Barış Sağlam, Okan Gün (Sezer Özbarışcı).

GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat Oğlak, Derviş Özeralp, Ragıp Kanatlı, Süleyman Göksu, Özcan Saygı, Orhan Çokbekler, Hakan Eminoğlu (Hüseyin Haşimoğlu), Onurcan Kanburlar, İsmail Soydan (Mustafa İnanç), Hakan Altın, Hüseyin Küsbeci (Okan Cihanlı).

GOLLER: Dk:67 Eray (Denizli); Dk:45 Hakan Altın, dk:63 Hüseyin Küsbeci (GG).

 

K-Pet 1’inci Ligi’nin dün oynanan önemli karşılaşmasında Gençlik Gücü dış sahada rakibi Denizli’yi 2-1 mağlup etti.

Sezona üst üste aldığı iki beraberlikle başlayan Gençlik Gücü, dün üst üste üçüncü galibiyetini alırken hem puanlarını 11’e yükseltti, hem de galibiyetlerini seriye bağlamış oldu.

Taraftarın büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada, yeşil beyazlı konuk takımın da hatırı sayılır taraftara sahip olması dikkat çekti.


3’üncü dakikada, gelişen Gençlik Gücü atağında Hüseyin Küsbeci’nin pasında çaprazdan topa sert vuran İsmail Soydan’ın şutunda top kalecide kaldı.

5’inc dakikada, günün başarılı ismi Gençlik Gücü kalecisi Ferhat Oğlak ilk ve tek hatasını yaptı ve topa boş çıktı. Denizli’den Kemal Yıldırım topu boş kaleye gönderemedi.

13’üncü dakikada, Hakan Eminoğlu’nu kaleci sahası içerisine kestiği topa Onurcan Kanburlar’dan önce Denizli savunması ayak koyunca, Gençlik Gücü mutlak bir golden oldu.

17’nci dakikada, Gençlik Gücü’nden Hakan Altın’ın rakibini çalımladıktan sonra sol çaprazdan vurduğu top arka direği yalayarak dışarı gitti.

25’inci dakikada, Hakan Altın’ın pasında topla buluşan Hüseyin Küsbeci önce kontrol etti, ardından sert vurdu, top yan kale direğinden oyun alanına geri döndü.

45’inci dakikada, bu kez Hüseyin Küsbeci’nin soldan ortasında Hakan altın topla buluştu ve kalabalık savunmanın arasından topu ağlara gönderdi, Denizli:0 – Gençlik Gücü:1.


Karşılaşmanın ilk yarısı konuk takım Gençlik Gücü’nün 1-0’lık galibiyetinde kapandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi Denizli olmasına rağmen golü bulan taraf konuk takım Gençlik Gücü oldu.

60’ıncı dakikada, Denizli’den Eray Barış Sağlam ve Gençlik Gücü’nden Süleyman Göksu havada kafa kafaya çarpıştılar ve Süleyman Göksu’nun kaşı yarıldı. Ancak her iki futbolcu da oyuna devam ettiler.

63’üncü dakikada, ani gelişen Gençlik Gücü atağında Hakan Altın’ın soldan gönderdiği topa Hüseyin Küsbeci rakibine rağmen ayak koydu ve topu filelere göndererek takımını rahatlattı, Denizli:0 – Gençlik Gücü:2.

67’nci dakikada, Denizli Eray Barış Sağlam’ın golü ile cevap verdi ve fark yeniden bire indi.1-2


75’inci dakikada, Denizli’den Yılmaz Şipal’ın uzaktan sert şutunu Gençlik Gücü kalecisi Ferhat Oğlak kornere çeldi ve beraberlik golüne izin vermedi.

90+1’inci dakikada, Denizli kalecisi Adnan Yıldız sakatlandı ve araba ile hastaneye taşındı. Denizli üç değişiklik hakkını kullandığından hem 10 kişi kaldı, hem de kaleye futbolcu Kemal Kohoz geçmek durumunda kaldı.

90+3’üncü dakikada, Gençlik Gücü’nden Mustafa İnaç’ın uzaktan sert şutunu, kaleci Kemal Kohoz uçarak kornere çeldi.

Karşılaşma konuk takım Gençlik Gücü’nün 2-1’lik galibiyeti ile tamamlandı.

Bu skorla konuk takım Gençlik Gücü puanların 11’e yükseltirken; ev sahibi Denizli 7 puanda kaldı.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75