banner108
Öne Çıkanlar Doğan arenasporkolik Afün kktc spor Sabrımız Taşmıştır..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, 5.viteste..! (5-1)
banner98




YER: Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Hakan Muhtaoğlu, Taşar Karlankuş, Serkan Kuşappi.

GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat Oğlak, Derviş Özeralp, Hüseyin Haşimoğlu, Özcan Saygı, Erdoğan Emiroğulları (Mahmut Yumuşak), İsmail Soydan,Ragıp Kanatlı,  Onurcan Kanburlar (Orhan Çokbekler), Hakan Altın, Hakan Eminoğlu (Mustafa İnanç), Hüseyin Küsbeci.

GÖNYELİ: Fahri Kerim Özmen, Şaban Porsnak, Fevi Avcı, Hüseyin Güneralp, Ahmet Özlüses, Hüseyin Tosun, Selçuk Amcaoğlu (Hasret Devir), Mustafa Okur (Necati Çoban), Serkan Karaoğlan, Ahmet Can Temel, Ulaş Candanal.

GOLLER: Dk:8 Hüseyin Küsbeci, dk:15 ve dk:76 Hakan Altın, dk:45 İsmail Soydan, dk:68 Hakan Eminoğlu (Gençlik Gücü); Dk:52 Ahmet Can Temel(Gönyeli).

 

K-Pet 1’inci Ligi 12’nci haftasında galip gelmesi halinde lider Girne Halk Evi ile puanlarını eşitleyecek olan ve farklı galip gelesi halinde ise, lider olabilecek olan Gençlik Gücü, liderlik şansını değerlendiremedi.  Birçok gol pozisyonunu cömertçe harcayan Gençlik Gücü rakibi Gönyeli 5-1 mağlup etti, ancak bu skor liderlik için yeterli olmadı.

8’inci dakikada, Gençlik Gücü’nün soldan kazandığı köşe atışını Hakan Eminoğlu kaleci alanı içerisine kullandı, Hüseyin Küsbeci kafa vuruşuyla topu ağlata gönderdi, Gençlik Gücü:1 – Gönyeli:0.

15’inci dakikada, Gençlik Gücü’nden İsmail Soydan’ın derinlemesine pasında topla buluşan Hakan Altın, rakibinden sıyrılıp top kaleci Fahri Kerim Özmen’in bacakları arasından ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:2 – Gönyeli:0.

45’inci dakikada, Gençlik Gücü’nün başarılı futbolcusu İsmail Soydan ceza sahası dışından sert bir vuruşla topu 90 diye tabir edilen yerden ağlara gönderdi ve ilk yarını skorunu Gençlik Gücü:3 – Gönyeli:0 olarak ilan etti.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf, beklenenin aksine konuk takım Gönyeli oldu.


52’inci dakikada, Gençlik Gücü savunmasının ofsayt beklentisi ile durmasından yararlanan Ahmet Can Temel, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:3 – Gönyeli:1.

53’üncü dakikada, Gençlik Gücü’nden Hakan Eminoğlu’nun sert ve düzgün vurulunda kaleci Fahri Kerim Özmen topu kornere çelmeyi başardı.

56’nci dakikada, Gençlik Gücü’nden Hüseyin Küsbeci’nin kaleci alanı içerisinden vurduğu top savunmadan geri döndü.

68’inci dakikada, soldan gelişen Gençlik Gücü atağında Hakan Eminoğlu kendi çabalarıyla ceza sahasına girdi ve vuruşunda topu ağlara gönderdi, Gençlik Gücü:5 – Gönyeli:1.

76’ncı dakikada, oyuna ikinci yarıda giren Mustafa İnanç’ın sağdan sert ortasına Hakan Altın ayak koydu ve top bir kez daha Gönyeli kale fileleri ile kucaklaştı, Gençlik Gücü:5 – Gönyeli:1.

90’ıncı dakikada, Gönyeli’den Ulaş Candal’ın sağdan sert şutunda kaleci Ferhat Oğlak topu yumrukladı. Dönen topa Serkan Karaoğlan vurdu, top az farkla üsten dışarı gitti.

Karşılaşma ev sahibi Gençlik Gücü’nün 5-1’lik galibiyetinde tamamlandı.

Fotolar: Murat ULAŞ

 

 

 

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75