banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GG, 4.Viteste..! (3-1)
banner98







YER: Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Ali Özer, Ali Akçınarlı, Hakan Ünal.

GENÇLİK GÜCÜ: Ferhat Oğlak, Derviş Özeralp, Ragıp Kanatlı (Hüseyin Haşimoğlu), 

Süleyman Göksu, Özcan Saygı (Mustafa İnanç), Orhan Çokbekler, Hakan Eminoğlu, Onurcan Kanburlar, İsmail Soydan, Hakan Altın, Hüseyin Küsbeci (Mahmut Yumuşak).

HAMİTKÖY: Ahmet Topuz, Galip Albayrak, Salih Apakan, Agit Altan, Kenan Gümüşören (Mustafa Tatlı), Hamdi Öğütcü (İlkay F. Yılmaz) Ender Meta, Halil İ. Çocuk, Hüseyin Çıdamlı, Eyüp Öztop, Mehmet Çil.

KIRMIZI KART: Dk:45 Niyazi Göksun (Antrenör) (Gençlik Gücü); Dk:84 Galip Albayrak (Hamitköy).

GOLLER: Dk:63 (Penaltıdan ve dk:90+5 Hakan Altın, dk:75 Hüseyin Küsbeci (Gençlik Gücü); Dk: 45 Mehmet Çil (Pemaltıdan) (Hamitköy).

 

K-Pet 1’inci Ligi altıncı haftasının Lefkoşa Derbisi niteliği taşıyan karşılaşmasında Gençlik Gücü rakibi Hamitköy’ü 3-1 mağlup etti ve üst üste dördüncü galibiyetini elde etmenin mutluluğunu yaşadı.

Hakem üçlüsünün her iki takım taraftarından da tepki gördüğü karşılaşmanın ilk yarısını Hamitköy; karşılaşmayı ise Gençlik Gücü santrası yapılmayan gollerle kapattılar.

 

10’uncu dakikada, gelişen Gençlik Gücü atağında Hakan Altın kendi götürdüğü topla kaleci alanına kadar indi, vuruşunda kaleci Ahmet Topuz topu kornere gönderdi.

15’inci dakikada, Hamitköy’den Eyüp Öztop’un sert şutunda Gençlik Gücü kalecisi Ferhat Oğlak gole izin vermedi.

22’nci dakikada, Eyüp Öztop’un sol çaprazdan vurduğu topu kaleci Ferhat Oğlak bu kez kornere çeldi.

35’inci dakikada, Gençlik Gücü’nden İsmail Soydan’ın yaklaşık 20 metreden sert şutunda top az farkla yandan dışarı gitti.

40’ıncı dakikada, Gençlik Gücü’nden Hakan Eminoğlu rakipten kaptığı topla Hamitköy ceza sahasına girerken iki futbolcunun arasında sıyrıldı ve son adam olarak kaldığı anda, Salih Apakan tarafından çekilerek düşürüldü. Hakem Ali Özer bu pozisyonda “Devam” kararı verince, Gençlik Gücü futbolcuları uzun süre itirazda bulundular.

45’inci dakikada, Gençlik Gücü futbolcusu Özcan Saygı’nın Hamitköy futbolcusu Mehmet Çil’i düşürdüğü gerekçesi ile hakem Ali Özer penaltı noktasını gösterince saha yine karıştı. Bu arada Gençlik Gücü antrenörü Niyazi Göksun, hakem tarafından oyun alanının dışına gönderildi. Penaltı Atışını Mehmet Çil gole çevirdi ve santrası olmayan bu golle Hamitköy ilk yarısı galip kapattı, Gençlik Gücü:0 – Hamitköy:1.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf ev sahibi Gençlik Gücü oldu.

52’nci dakikada, sağdan gelişen Gençlik Gücü atağında yapılan ortayı kontrol eden Hakan Altın topu geriye kesti, ancak savunma son anda topa dokundu.

63’üncü dakikada, sağdan ceza sahasına giren Hüseyin Haşimoğlu düşürülünce, bu kez penaltı kazanan taraf ev sahibi Gençlik Gücü oldu. Penaltı atışını Hakan Altın gole çevirdi, Gençlik Gücü:1 – Hamitköy:1.

75’inci dakikada, ani gelişen Gençlik Gücü atağında Hakan Altın soldaki arkadaşı Hakan Eminoğlu’nu topla buluşturdu, bu futbolcunun da geriye çıkarttığı topa güzel vuran Hüseyin Küsbeci, takımını galibiyete yükseltti, Gençlik Gücü:2 – Hamitköy:1.

78’inci dakikada, kendi çabalarıyla Hamitköy ceza sahasına giren Hakan Altın’ın vuruşunda top kaleci Ahmet Topuz’da kaldı.

80’inci dakikada, sağdan gelişen Gençlik Gücü atağında Hakan Eminoğlu’nun Hüseyin Küsbeci’ye kestiği topa savuna son anda ayak koyunca, Gençlik Gücü mutlak bir golden oldu.

90+5’inci dakikada, Gençlik Gücü’nden İsmail Soydan’ın soldan ortasına ayak koyan Hakan Altın, topu ağlara gönderdi ve karşılaşmanın skorunu Gençlik Gücü:3 – Hamitköy:1 olarak ilan etti.

Karşılaşma sonrası Gençlik Gücü yöneticiler soyunma odasında futbolcuları ile bir araya geldi ve sevinçlerini bir birleri ile paylaştılar.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75