banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Afün Hamitköy haftayı mutlu kapattı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençlik Gücü’nde Tempo Artıyor..!
banner98

Geçtiğimiz gün adadan ayrılarak İzmit-Kartepe’de kampa giren başkent ekiplerinden Gençlik Gücü’nde antrenman programı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Kampın ilk gününü tek antrenmanla geçiren yeşil beyazlılar, ikinci günde ise çift idman gerçekleştirdi. Sabahleyin yağan aşırı yağmur ve oluşan sisten dolayı antrenman yapamayan GG, öğlen ve akşamüzeri olmak üzere kampın ikinci gününü gerçekleştirdiği çift antrenmanla tamamladı.

Ahmet Can ve Seyit kampa katıldı

Bonservisli oyuncusu Ahmet Can Tokmak ile yeni sezon için yeniden anlaşma sağlayan Gençlik Gücü, başarılı sol ayağı kamp kadrosuna dahil etti. Kampın ilk gününü kaçıran Ahmet Can, genç file bekçisi Seyit Geçici ile birlikte akşam saatlerinde takımın kamp yaptığı otele katılarak kampın ikinci günündeki antrenmanlarda yer aldılar.

Öğlen dayanıklılık ve akşam taktik

Geçtiğimiz akşamdan beri yağan aşırı yağmur ve oluşan sis nedeniyle sabahki antrenmanı yapamayan başkent temsilcisi, günün ilk antrenmanını 11.00’de gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Niyazi Göksun ve ekibi, oyunculara dayanıklılık ve çabukluk antrenmanı yaptırdı. Günün ikinci antrenmanı akşam saatlerinde gerçekleştirilirken, burada ise oyuncular topla oynama fırsatı buldu. Gençlik Gücü ayrıca bu antrenmanda taktik de çalıştı.

Emir özel çalışıyor

Gençlik Gücü’nün Yonpaş Dumlupınar’dan anlaşmaya vardığı ve Mağusa ekibinin izni ile kampa getirdiği savunma oyuncusu Emir Dolu da antrenmanlarını sürdürüyor.

Deneyimli stoper, henüz hazır olmadığından dolayı Gençlik Gücü yardımcı antrenörü Hüseyin Güneralp’ın kontrolü doğrultusunda özel olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Emir’in kamp sonrasında Gençlik Gücü’ne imza atması bekleniyor. Yeşil beyazlılar, kampın üçüncü gününü de yoğun bir antrenman temposu ile sürdürecek.

NECMİ USAL (İzmit-Kartepe)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75