banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet Lapta PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençler krallığında kıyasıya yarış..!
banner98

 




Lig sonuna yavaş yavaş yaklaşılırken gençler liginde de gol kralları belli olmaya başlayacak. A2 Birinci Lig Kırmızı Grup’ta Göçmenköy’den Mevlüt Önal ve Akova’dan Sevban Alıcı, Beyaz Grup’ta ise Denizli’den Mustafa Tahsildaroğulları ile Doğancı’dan Olgun İncesun yarışta zirvede yer alıyor.


Kıyasıya yarış devam ediyor

Kırmızı Grup ekiplerinden Göçmenköy’de forma giyen Mevlüt Önal’ın 14 golü bulunurken, Akova’dan da Sevban Alıcı aynı golle yarış içerisinde yer alıyor. Bu ikiliyi Maraş’tan 11 golle Emre Uysal, Merit Alsancak Yeşilova’dan Mejdi Direniş ve Düzkaya’dan da Samet Ercan takip ediyor. Beyaz Grup’ta ise zirveyi batı bölgesi işgal etmiş durumda. 15’er golle Denizli’den Mustafa Tahsiladroğulları ve Doğancı’dan Olgun İncesun zirvede yer alırken, bu ikiliyi Doğancı’dan 14 golle Hüseyin Topaloğluları ile 13 golle Gönyeli’den Şenol Palaz izliyor.


HABER: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75