banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gençler Birliği'nden taraftarlarına, sorumluluk çağrısı..!
banner98

  

K-PET Süper Lig'de yeni sezon şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Gençler Birliği'nde, Mustafa Gülcan başkanlığındaki yönetim kurulu taraftarlarına yönelik açıklama yaptı.

Yeni sezon öncesinde taraftara destek çağrısı yapılan ve önemli duyuru olarak belirtilen yönetim kurulu açıklaması şöyle:

"2017-18 futbol sezonuna şampiyonluk parolasıyla merhaba diyen takımımız, 24 Eylül Pazar günü itibariyle ilk maçını oynayacaktır.  A2 takımımız saat 13.30'da, A takımımız saat 16.00' da ligde ilk maçlarına çıkacaklar. Sahamızda Yalova karşına çıkacak takımımıza, tarih boyunca kulübünün en önemli parçası olduğunu her fırsatta ortaya koyan, gerektiğinde maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.

Taraftarlarımıza bu sezonda da tarihi sorumluluklar düşmektedir. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da yanımızda olacağınıza olan inancımız tamdır. Biliyorsunuz ki, siz yoksanız bir eksiğiz."

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75