banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç Millilerde tek hedef galibiyet..!
banner98




KKTC A Milli takımına genç oyuncular yetiştirerek ileride genç oyuncu sıkıntısı çekmek istemeyen Milli takım antrenörü Mustafa Borataş, KKTC U21 antrenörü Hüseyin Kınacı ve İdari menajer Mehmet Avcı’nı çalışmaları ile KKTC U21 Milli Takımı 2.maçına çıkıyor.

2 haftalık kısa bir sürede kurulan ve geçtiğimiz hafta ilk maçını KKTC Ordu Milli Takımı ile yapan KKTC U21 Milli Takımı  ilk maçında göz doldurmuştu.

KTFF Yetkililerinin tek hedefi KKTC A Milli takımına U21 yaş altı oyuncu kazandırmak istediklerini belirttiler.

Öte yandan bugün Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yapılan antrenmandan sonra genç milliler Girne’de Malpas Hotelde kampa girdi.

Ordu Milli Takımında yer alan Mehmet Gürlü ile Mehmet Altın’da KKTC U21 takımına katılarak bugün çalışmalarda yer aldı. KKTC U21 takımımız yarın Lefkoşa Atatürk Stadı’nda saat 17:00 LTTFF Karması takımı ile karşı karşıya gelecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75