banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç kartalları Ahmet Sivri uçurdu..! (0-1)
banner98

 




           Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan ve orta hakemliğini İsfendiyar Açıksöz, yardımcılıklarını ise Mesut Bozlar ve İrfan Alıcı’nın yaptığı karşılaşmada konuk ekip Yenicami A2 takımı, 14.dakikada Ahmet Sivri’nin güzel golü ile rakibini 1-0 mağlup etti.


Karşılaşmanın 13.dakikasında Küçük Kaymaklı atağında sağdan İlksen’in ortasında Arda’nın kafa vuruşu üst direkten geri döndü ve Yenicami oyuncularında kaldı. Ani kontratağa çıkan siyah beyazlılar Ahmet Sivri’nin ceza sahası dışından kesme ve klas vuruşu ile 1-0 öne geçti ve adeta ‘’atamayana atarlar’’ kuralı bu pozisyonda kendini gösterdi. 19.dakikada Yenicami atağında Berk’in sağdan ortasında Ahmet Sivri’nin kafa vuruşunu önce kaleci Mehmet önledi, ardından ise top üst direğe vurarak dışarıya gitti. 22.dakikada Küçük Kaymaklı köşe vuruşu kullandı, bu pozisyonda karambolde Ercen’in vuruşunu Ozan çıkardı. 41.dakikada KK futbolcusu İlksen Yeşilada, uygun durumda şutunu attı ama kaleci Ozan yine gole izin vermedi e ilk devre Yenicami’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. İkinci devre orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve çok pozisyon olmadı. 46.dakikada KK atağında Arda’nın yakın mesafeden vuruşunu kaleci Ozan çıkardı. 73.dakikada KK atağında Arda’nın ceza sahası dışından vuruşu kaleci Ozan’da kaldı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca lider Yenicami gençleri çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırarak hem rakibini şampiyonluktan uzaklaştırdı hem de şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerledi.

Yer : Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadyumu

Hakemler :

Küçük Kaymaklı : Mehmet Güvener, Yaşar, Ersal, Berkem, Boran, İlksen, Tuğrul, Barkın, Mehmet Göçben, Erce, Arda

Yenicami : Ozan, Hasan, Ahmet Aygörmez, Okan, Yasin, Fikret, Ahmet Sivri, Berk, İsmail, Nedim, Kemal Varan

Goller : 14’Ahmet Sivri(Yenicami)

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75