banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ Doğan GG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç Kartallar İmzaya Hazırlanıyor..!
banner98

Önce Hasan, şimdi de Ali

Geçtiğimiz günlerde adadan ayrılarak İstanbul’a giden ve Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Yalova Kadıköy Spor Kulübü’nün tesislerinde denenmeye giden Yenicami’nin genç golcüsü Hasan Celil Evren’in ardından siyah beyazlıların bir diğer genç orta saha oyuncusu Ali Üçtaş da aynı ekibe katıldı. Her iki futbolcunun da antrenmanlarda iyi performans gösterdikleri öğrenildi. Yenicami Teknik Direktörü Özgü Bayraktar’dan izinli bir şekilde adadan ayrılan Hasan Celil Evren ve Ali Üçtaş’ın önümüzdeki günlerde Yalova Kadıköy’e imza atması bekleniyor.

Sayı artıyor

Ülkemizden Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’ne giden sporcu sayıları her geçen gün artmaya başladı. Özellikle mesleği sadece futbol olan sporcular Türkiye’nin yolunu tuttu. Mart ayında başlayacağı duyurulan Türkiye Bölgesel Amatör Ligi için Hasan Celil Evren ve Ali Üçtaş’tan önce Mağusa Türk Gücü futbolcusu Ünal Kaya ile Yonpaş Dumlupınar’ın yeni transferi Mehmet Altın, Aydın Yıldızspor’a transfer olmuştu.

Haber: Necmi USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75