banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Genç golcüler yükselişte..!
banner98

 




           Ülkemizin gelecek vaat eden golcüleri arasında gösterilen Remzi ve Selim, göz doldurmaya devam ediyor. Bu sezon başında a takıma kazandırılan ve birçok karşılaşmaya ilk 11’de sahaya çıkan Küçük Kaymaklı futbolcusu Remzi Betmezoğlu, ligde 6 ve kupa maçlarında da 2 olmak üzere toplam 8 gole imza attı. Güçlü fiziği, hızı ve son vuruşlardaki becerisiyle dikkat çeken 20 yaşındaki futbolcu son olarak Türk Ocağı ile oynanan lig karşılaşmasında da rövaşata gol atarak taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını aldı.

Bir diğer gelecek vaat eden golcümüz ise Doğan Türk Birliği’nin genç yeteneği Selim Saygı. Sarı lacivertlilerin alt yapısından yetişen ve 3 sezondur A takım kadrosunda yer alan Selim, bu sezon ilk 11’de çok fazla şans bulamamasına rağmen ligde 5 ve kupa maçlarında da 1 gol atarak toplamda rakip fileleri 6 kez sarstı. Bitmek bilmeyen enerjisi, son vuruşlardaki becerisi ve tekniği ile bilinen 19 yaşındaki futbolcu, son olarak geçtiğimiz gün oynanan Gaü Çetinkaya karşılaşmasında takımının ilk golünü atmıştı.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75