banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gelin Gönyeli'nin Dirilişine Vesile Olalım..!
banner98

K-PET Süper Lig ekibi Gönyeli'nin taraftar grubu Red and White bu akşam oynanacak olan Merit Alsancak Yeşilova maçı öncesinde Gönyeli camiasına çağrıda bulundu.

Red and White grubunun açıklaması şöyle:

"Koca bir kentin tek vücut, tek yürek olarak Kıbrıs Türk futboluna kazandırdığı Gönyeli Spor Kulübü ne yazık ki, bugün o ruhtan çok uzak kalmış ve son derece zor günler yaşamaktadır. Biz Gönyeli halkı ve Gönyeli Spor Kulübü sevdalıları olarak 1948 ruhunu yeniden hayata geçirmenin çok da zor olmadığına inanarak, bu akşam saat 18.30'da oynayacağımız Yeşilova maçı öncesinde tüm kentimize ‘Gönyeli Spor Kulübü hepimizin’’ çağrısı yapıyoruz.” Kısacası sözün özü, yüreğinde Gönyeli ve Gönyeli Spor Kulübü sevdasını yaşatabilen herkese çağrıda bulunuyoruz. Gelin, tüm dargınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, siyasi ve şahsi hesaplarımızı bir kenara bırakıp, oynayacağımız Alsancak Yeşilova maçında tribünlerimizde omuz omuza vererek sahadaki bizim çocuklara destek olalım. Gelin yeni bir sayfa açalım. Gelin şehrimizin ileri gelenleri ve Gönyeli taraftarını tekrar bir araya getirelim. Gelin, bu akşam Lefkoşa Atatürk Stadında bir kere daha Gönyeli’nin dirilişine vesile olalım."

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75