banner108
Öne Çıkanlar Girne arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Geçitkale’nin Çim Saha Zaferi..!
banner98

 




Bu sabah Geçitkale Günay Spor Kulübü yöneticileri ile Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede alınan ortak karar konusunda Geçitkale’ye çim saha yapımının başlatılmasına karar verildi.

Akabinde Ziraat Mühendisi Barış Uyaroğlu Geçitkale sahasına gelerek gerekli incelemelerde bulundu ve en erken zamanda zeminin çim olması için gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.

Geçitkale Günay Spor Kulübü yaptığı açıklamada 30 Eylül 2017 tarihinde yapacakları “saha protestosu” eylemini sahalarını temizlemek olarak değiştirdiklerini, somut bir adımı köy halkı ile birlikte atmak adına 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Geçitkale ve Bölge halkını Geçitkale Sahasına beklediklerini açıkladı.



Geçitkale Günay Spor Kulübü yönetiminin konu ile ilgili basın açıklaması şöyle: 


“Hafta başında yayınlamış olduğumuz protesto sonrasında sesimizi duyurmayı başardık. Niyetimizin ciddiyetini başta devlet yetkilileri olmak üzere herkese göstermeyi başardık. 

Bu konuyla ilgili olarak genç yönetimimizdün Spor Dairesi'nde bir görüşme gerçekleştirdi. Bugün yapılan girişimler sonrasında genç yönetimimiz ve genç başkanımız Suat Hayri Bulut önderliğinde Spor Dairesi müdürü Hüseyin Cahitoğlu ile bir görüşme gerçekleştirmiş olup saha konusu masaya yatırdık. Yapılan görüşme sonrasında netice olarak sahamızın çim saha yapılmasına karar verilmiştir. 

Ziraat mühendisi Barış Uyaroğlu sahamızı yerinde inceleyip gerekli girişimlerin başlanması için start vermiştir. Sahamız da Cumartesi günü temizlik kampanyası altında start alıyor. Bize bu görüşmeyi sağlayanlara, bize kapısını açan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu'na ve devlet yetkililerine teşekkürlerimizi sunarız. Bundan sonrasi için başta bizlere, siz değerli bölge halkımıza ve Geçitkale Belediyesi’ne kazandırılacak bu saha için çok iş düşmektedir. Bu süreçte gerek el gerekse iş makinesi gücü yardımları taleblerimiz olacaktır. Duyarlı olup bize destek vereceğinizden hiç bir şüphemiz yoktur. Cumartesi günü de protesto yerine sahamız için ilk temeli hep birlikte atalım. Saat 12:00'da herkesi sahaya bekliyoruz.”

 
Haber :
 Ali ELMAS

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75