banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Geçitkale'den Genç Teknik Adam İçin İSYAN..!
banner98

 



Geçitkale Yönetimin açıklaması şöyle; 

BARDONİKOMİK !

Yani uğraşalım çabalayalım birşeyleri değiştirelim dedikçe biz, bizi görmezden gelerek üstümüze bu şekilde lekeler sürerek gelmenize bardon. Biz tasdik etmedik olanları, biz onaylamadık kavgayı ve şiddeti. Gereken cezaları biz zaten verdik, gereken cezaları biz zaten yaşananlardan dolayı utanç duyarak, üzülerek, uykusuz kalarak aldık.

KTFF’den gelecek olan her türlü cezayada boynumuz kıldan ince dedik. Ama sizde biraz insaflı olun, herşeyi hepsini geçtim 10 tane futbolcumuzu rapor etseniz gık demezdik çünkü hepsi olayın içinde bulundu. Rakip takımla ilgili zerre kadar şikayetimiz bile olmadı, bu çirkinliği yönetim ve takım olarak, aile olarak, camia olarak üstlendik ve kabullendik zaten. KTFF’nin gözünden kaçan oyunculara biz gene ceza verdik. Ama takımın bu kadar genç yaşında, yıllardır ülke futboluna hizmet vermiş, gerek bölgede gerek mağusa bölgesinde saygınlık adına iyi izlenimler bırakmış, bugün tekrardan futbola başladı desek, gerek karakteri gerek yeteneği adına, en az 20 takım kapısını çalacak seviyede olan ve hâl bu iken çoğu aktif futbolcunun bile hayatında alamadığı riski alıp futbolu bırakıp genç yaşında antrenörlüğe soyunan, geçen sezon elde avuçta olmadan takımı bir üst lige taşıyan, keza bu senede o yolda ilerleyen, genç başarılı bir antrenöre bu şekilde leke bırakmanız canımızı yakıyor.

Öyle bir adam ki bu bahsettiğimiz isterseniz lise veya üniversitedeki hocalarına isterseniz onu sadece bilen onun bilmediği 1000 kişiye bile sorsanız 
Hüseyin Yeşilbaş yapmaz der. Mesarya maçında inanılmaz komik bir diyalogla maçın henüz 20’li dakikalarında oyundan atılması zaten genç ve tecrübesiz hırs dolu bir antrenörü nasıl bir psikolojiye soktuğunu tahmin edebilirsiniz herhalde. Maçın bitiş düdüğüyle sahaya girip aklında sadece zaten yıllardır tanıdığı rakip takım hocasını tebrik etmek varken yaşanan arbede içinde kendini bularak istemsizcede olsa rakip takım oyuncusuna teması bulundu. Bunun zaten bin pişmanlığı içinde hemen arkasına gidip o oyuncudan özrünü diledi, vicdan azabı duyduğunu bahsetti, defalarca telefonda arayıp tekrar tekrar özrünü diledi.

Ülke futboluna antrenör olarak devam etmek isteyen ve bu mesleğin eğitimini almış, kendini her şekilde her gün yenileyerek birşeyler öğrenerek geliştiren, bu seviyedeki hocamıza verilen ceza bardonluk seviyesinde. Biz yapılan her yanlışımızdan tecrübe edinecek yaşta ve akılda insanlarız. Kulaktan duyma bilgilerle gerek yönetimimizi gerekse takımımızı ülke futboluna vermek istediği hizmetten soğutmayın. Camia olarak gerek takım, gerek yönetim anlamında belkide adanın en genç oluşumuyuz. Biz elde avuçta olmadan arkadaşlık ve aile duygusuyla 2 sezondur spora hizmet eden gençleriz. Lütfen bizide bu şekilde soğutmayın. 


İşin komik tarafıda şu ki; kapatılacak bir sahamız bir çatımız bile yokken, o kadar bir fransızsınız ki halimize, saha kapatma cezası alıyoruz. O saha yıllardır kapalı 1 hafta daha kapalı olsa ne yazar. Bizim emeklerimize saygı duyun ve emeklerimizi bizden çalmayın tek isteğimiz bu..

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75