banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0) İskele Şampiyonluk yürüyüşünde..!(2-1)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Geçitkale ÇİM Saha Aşkına”
banner98





Yaklaşık 7 senedir sahasından yoksun olarak liglerde mücadele eden Geçitkale Günay Spor Kulübü, geçtiğimiz gün Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan çim saha sözü alan genç yönetim, bu kapsamda 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Geçitkale ve Bölge halkından gelen gönüllü dostlarla sahaya inerek, temizlik yaptı.                                                                                                          



Konuyla ilgili Geçitkale Günay Spor Kulübü Başkanı Suat Hayri Bulut görüşlerini spor servisine anlattı.



Bulut: “Sahamız için ilk adım olan temizlik projemize, köyümüzden ve bölge halkından gelen kişilerle sahamızdaki çalı ve otları temizledik.



Bu projeye köyümüzden ve bölge halkından gelen dostlarımız, bu sahayı ne kadar çok istediklerini temizlik projemizdeki özverili çalışmalarıyla göstermişlerdir.



Biz genç yönetim olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri Geçitkale ve Bölge halkındaki gençlere sporu aşılamak ve sporu gençlere sevdirmek daimi amacımız olmuştur.



Bu amacımızı gerçekleştirmek içinde en önemli faktör olan sahamızın tamamlanması için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz.



Bu süreçte de başta Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’ndan, Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş’tan ve tüm Geçitkale ve Bölge halkından saha için gerekli yardımlarını bizden esirgememelerini istiyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı.



Haber ve Fotolar : Ali Elmas


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75