banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Binatlı YDÜ Yalova Bitirdi.. (31)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gaziler “A2 takımının başarısı bizi mutlu etti’’
banner98




Keyifli bir sezon olmakla birlikte, birçok sıkıntı ile de mücadele ettiklerini anlatan Türkmenköy antrenörü Özkan Gaziler, artık gözlerin 28 Haziran da yapılacak olan genel kurula çevrildiğini belirtti.

Geride kalan sezon adına en önemli konunun A2 liginde yaşadıkları başarı olduğunu belirten Özkan Gaziler, genç oyuncu grubunun yenilgisiz ligi şampiyon olarak bitirmelerinin bölge adına son derece önemli olduğunu belirtti. 84 takım içerisinde hem yenilgisiz, hem centilmen, hem de gol kralı çıkarmanın Türkmenköy adına önemli olduğunu belirten Gaziler, genç oyuncu grubunu gösterdikleri başarılarından dolayı bir kez daha tebrik etti. Bunun yanında A takımında iyi bir ivme sonrası yeniden birinci lige döndüğünü aktaran Özkan Gaziler, genel anlamda keyifli bir sezonu geride bıraktıklarına vurgu yaptı. A takım üzerinde İlker hoca ile birlikte Evren Bahtıkara ve Ali İmam’ın katkılarının da önemine değinen Gaziler, takımın yeniden birinci lige dönmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Gelinen noktada Türkmenköy camiasına geçmiş dönemde hizmet etmiş herkesin katkısı olduğunu aktaran Gaziler, zamanın Türkmenköy adına kenetlenme zamanı olduğuna vurgu yaptı.

Türkmenköy takım kaptanı Ali İmam ise verdiği demeçte, kendisi adına Türkmenköy’de sezonun son derece keyifli ve mutlu sonla noktalandığını aktardı. Özellikle kendisine A takımın yönetim tarafından teslim edilmesinden sonra son derece duygusal sürece girdiklerini aktaran Ali İmam, günün sonunda ise hak ettikleri yerde ligi bitirdiklerine vurgu yaptı. Özkan Gaziler’in yetenekli oyuncu konusunda kullandığı sözlerin tümün altına imza attığını belirten Ali İmam, bundan sonraki süreçte ise bu yetenekli isimler sahip çıkmanın önemine vurgu yaptı. Bir çok yetenekli isim ile bu sezon çalıştığını ve mücadele ettiğini belirten Ali İmam, ilerleyen süreçte bu isimlerin bölge futbolu adına yararlı olacağını aktardı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75