banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG Gedik yeniden görevde
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya’dan ayni tarife..! (0-2)
banner98




Stat: İskele Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Ahmet Karaoğluları, Ozan Kel

Gençler Birliği: Ali, Sinan, Abbas, Emir, Mehmet Erol, Arif, Vandev (dk 62 Ogün), Sertan, Halil, Şenol (dk 52 Mehmet Aylanç), Charles (dk 46 Osman)

GAÜ Çetinkaya: Ahmet, Kadir, Serkan, Laval, Tunç, Serhan (dk 63 Hakan), Çağrı, Doğukan, Erdinç (dk 46 Sercan), Tansel, Eko (dk 73 Erhan)

Goller: Dk. 10 Eko, Dk. 65 Doğukan (Çetinkaya)

K.Kart: Dk.81 Osman (G.Birliği)

 

Kıbrıs Kupası 2. Tur rövanş maçları içinde sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan olan Gençler Birliği ile Çetinkaya arasındaki mücadelenin galibi ilk maçtaki skorun aynisiyle konuk Çetinkaya oldu.

Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta konuk Çetinkaya ilk devrede Eko’nun ikinci devrede ise Doğukan’ın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılarak Çeyrek finale yükselen takım oldu.

Karşılaşma karşılıklı ataklarla hızlı başladı.

5. Dk. Gelişen G.Birliği atağında Çetinkaya ceza sahası önünde topla buluşan Vandev’in sert şutunda Kadir’in koluna çarpan topu hakem Kerem Eran çarpma olarak değerlendirerek maçı devam ettirdi. Gençler Birliği oyuncuları ve kenar yönetim bu pozisyona uzun süre itiraz etti ancak karar değişmedi.

10. dk. Organize gelişen Çetinkaya atağında sol kanatta topla buluşan Tansel’in güzel ortasında boş pozisyonda kalan Eko güzel bir kafa vuruşuyla topu köşeden ağlarla buluşturunca skor G.Birliği 0 – Çetinkaya 1 oldu.

20. dk. Hızlı gelişen Çetinkaya atağında soldan topla birlikte Gençler Birliği ceza alanına yaklaşan Eko ceza alanı içinde boşta olan Tansel’e topu aktardı. Tansel müsait pozisyonda çok kötü vurunca Çetinkaya bir golden oldu.

İlk devre Çetinkaya’nın 1-0 üstünlüğüğnde tamalandı.


61. dk. Organize gelişen Gençler Birliği atağında Çetinkaya ceza alanın 2 metre önünde topla buluşan Arif düzelterek sert vurdu ancak top üstten auta gitti.

65.dk. Çetinkaya’da orta alanda topla buluşan Laval güzel bir pasla topu Doğukan’a attı. Doğukan’da şık bir vücut çalımıyla defanstan sıyrılarak topla birlikte Gençler Birliği ceza alanına kadar ilerleyerek kaleci Ali’nin yanından plase bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru G.Birliği 0 – Çetinkaya 2 yaptı.

90. dk. Gençler Birliği atağında sağ kanattan Çetinkaya ceza alanına topla birlikte giren Sertan müsait pozisyonda topu auta attı. Maçta bu pozisyon sonrası sona erdi. 


 Fotoğraflar: Ersin ORKOZ

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75