banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya ve K.Kaymaklı sahaları kapatıldı..!
banner98





          Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu, GAÜ Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı arasında 1-1 sonuçlanan Kıbrıs Kupası yarı final maçında yaşanan olaylar neticesinde her iki kulübe 1’er maç saha kapatma cezası ve bin 500’er Türk Lirası para cezası verdi.

Kurul, KTFF Soruşturma merci tarafından sevk edilen GAÜ Çetinkaya – Küçük Kaymaklı Kıbrıs Kupası ile ilgili olarak incelenen raporlar ve GAÜ Çetinkaya tarafından sunulan sözlü savunmayı da dinledikten sonra şu kararları üretti. Kurul her iki kulübe müsabaka esnasında ve sonrasında neden oldukları çirkin ve kötü tezahüratlar nedeni ile bin 500’er TL para cezası ve sebep oldukları saha olayları nedeni ile her iki kulübe de birer maç saha kapatma cezası verdi.

         Cezaların ardından bu hafta sahasında Değirmenlik'i ağırlayacak olan Küçük Kaymaklı cezası nedeni ile bu maçı Çatalköy Nihat Bağcıer Stadında oynayacak. GAÜ Çetinkaya ise cezasını gelecek hafta Gençler Birliği ile oynayacağı maçta çekecek. Bu maçın sahası daha sonra açıklanacak. 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75