banner108
Öne Çıkanlar Esentepe Gönyeliye acımadı (61) Göçmeni Vura Vura Yıktı.. (24) Eksikler Terimi Düşündürüyor.. BAL ile İlgili Açıklama Yaptı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya, Kartal’ı vurdu ama deviremedi..! : 2-2
banner98






          K-Pet Süper Lig’de 12.haftanın açılış maçında GAÜ Çetinkaya’nın ev sahipliği yaptığı derbi karşılaşması 2-2 ‘lik skorla son bulurken iki takım da 1 puanla ayrılarak şampiyonluk yarışını bırakmadılar. GAÜ Çetinkaya puanını 23’e çıkarırken, Yenicami ise puanını 31 ‘e çıkardı.


Lider Yenicami şampiyonluk yarışında çok önemli bir maçı 2 puan kayıpla atlatırken 2. Sıradaki GAÜ Çetinkaya ile puan farkını 8’e çıkardı. Maça hızlı başlayan iki takım birbirlerinin kalelerini sürekli olarak yoklayarak mücadelelerini sürdürdü. Derbinin 15. dakikasında Yenicami futbolcusu John Ebuka sağ taraftan topu çok iyi götürdü ve ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Hakem Kerem Eran tereddütsüz penaltı noktasını gösterirken topun başına yine Ebuka geçti ve skoru 1-0 yapan golü kaydetti.


Yenicami’nin golünün üstünden henüz 5 dakika geçmişti ki Gaü Çetinkaya futbolcusu Barine Eko topu sol kanattan çok iyi aldı ve rakiplerinden sıyrılarak plase bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti. İlk yarının son dakikalarında yine Eko’nun soldan kaleye yolladığı topu Yenicami kalecisi Yusuf tokatladı fakat top Kağan Görneçli’nin önünde kaldı. Kağan topu kaleye yolladı ve son dokunuşu altı pas içerisinde Esin Sonay yaptı.


 İlk yarı bu şekilde sonuçlandı ve GAÜ Çetinkaya soyunma odasına üstün bir şekilde girdi. İkinci yarı her iki takım da ataklarını sürdürürken ikinci yarının ilk golünü 80. Dakikada sol taraftan kullanılan kornerde Yenicami futbolcusu, Halil Uçar kafa vuruşu ile kaydetti ve maça tekrardanberaberlik geldi.


Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan derbi karşılaşmasında başka gol olmadı ve iki takım da beraberlikle sonuçlanan maçta 1 puana razı oldu.

 

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Hakan Ünal, Mehmet Ekşici, Serkan Durmaz

GAÜ Çetinkaya: Ufuk, Hakan, Ahmet Can, Serkan, Serhan, Zihni, Erdinç, Eko, Badji(71’ Sherman), Esin( 78’ Pavlos ), Kağan( 62’ Sercan)

Yenicami: Yusuf, Hüseyin Sadıklar, Çağdaş, Mehmet Göktaş, Halil Uçar, Rifat( 45’ Moses ) ,Adil, Ünal, Ömer( 62’ Tansel ), John, Mehmet Altın( 72’ Hascan)

Goller: 16’ John Ebuka, 80’ Halil Uçar ( Yenicami ) – 21 ‘Barine Eko, 45’ Esin Sonay ( GAÜ Çetinkaya )

 

Maçta önemli dakikalar;

 

Dakika 11: Yenicami futbolcusu Ömer Gül uzak bir mesafeden Çetinkaya kalesini yokladı fakat top az farkla dışarıya çıktı

Dakika 13: Çetinkaya futbolcusu Serhan Önet Yenicami defansından seken topu ceza sahası dışından kaleye yolladı fakat top üstten auta gitti

Dakika 15: Yenicami futbolcusu Ebuka sağ kanattan götürdüğü topta ceza sahası içerisine girdi ve yerde kaldı. Hakem Kerem Eran tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi


Dakika 16: Topun başına geçen Ebuka topu ağlara gönderdi ve Yenicami’yi GAÜ Çetinkaya karşısında 1-0 öne geçirdi

Dakika 21: Soldan atılan topta topu yakalayan Barine Eko rakibinden çok güzel sıyrıldı ve topu Yenicami ağlarına plase bir vuruşla bıraktı. Barine Eko’nun golüyle karşılaşmaya eşitlik geldi Gaü Çetinkaya 1 – 1 Yenicami


Dakika 40: Kağan Görneçli, Badji’ye çok klas bir ara topu gönderdi. Badji topu ortaya kesti ve oluşan karambolde arka direkte Eko topla buluştu. Topa çok rahat vuran Barine Eko mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi ve siyah beyazlılar rahat bir nefes aldı

Dakika 42: Çetinkaya futbolcusu Kağan ceza sahası dışına seken topu yakaladı ve rakibinden sıyrılarak topu Yenicami kalesine yolladı. Top az farkla dışarıya çıktı ve pozisyon sonuçsuz kaldı.

Dakika 45: Barine Eko sol taraftan topu çok iyi getirdi ve ortaya kestiği topu Yenicami kalecisi Yusuf tokatladı. Kağan Görneçli’nin önüne düşen topu Kağan kaleye yolladı ve son dokunuşu Esin Sonay yaparak Gaü Çetinkaya’yı 2-1 öne geçirdi.

 

İlk yarı Gaü Çetinkaya’nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi

Dakika 58: Soldan yapılan ortada ceza sahası dışına seken topu Yenicami futbolcusu Hüseyin Sadıklar kaleye yolladı fakat top Çetinkayalı oyunculara çarparak kornere gitti. Korner sonuçsuz kaldı.

Dakika 66: Badji topu sağ tarafta iyi götürdü ve topu plase bir vuruşla kaleye yolladı. Top yandan çıktı ve pozisyon sonuçsuz kaldı.


Dakika 80: Yenicami sol taraftan kullanılan kornerde Halil Uçar’ın köşeye yolladığı kafa topu ile eşitliği yakaladı ve maçı 2-2 ‘ye getirdi.

Dakika 90: Ebuka topu sağ taraftan kaleye yolladı ve oluşan tehlikeli pozisyonda topa kimse dokunamadı

 

HABER: RAİF USAL

FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75