banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya ikinci yarı açıldı..! (1-4)
banner98





           Sezonu 21 puanla lider Binatlı'nın 8 puan gerisinde 5. sırada bitiren GAÜ Çetinkaya sezonun 2. devresi öncesi hazırlıkları kapsamında K-Pet 1. Lig ekiplerinden Hamitköy'le hazırlık maçı yaptı.

Bu kapsamda Hamdi'nin golüyle ev sahibi ekip ilk yarıyı 1-0 öne kapatırken, Çetinkaya'da yabancılar Lawal, Abbey ve Mousa ilk yarıda sahadaydı. Abbey 2.yarıda yerini Tansel'e bırakırken sarı kırmızılı ekibin güçlü silahı Eko'da oyuna dahil oldu. Sarı-kırmızılı ekip 2. yarıda oyuna ağırlığını koyarak Eko'nun 2, Tansel ve Erhan'ın golleriyle karşılaşmadan 1-4 galip ayrılmayı başardı.

Başkent ekibi Cuma günü Yalova ile oynayacağı maçın ardından kadroda hangi yabancıları tutacağına dair bir karar alacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75