banner108
Öne Çıkanlar Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya geri dönüyor..!
banner98

 





        GAÜ Çetinkaya geçtiğimiz hafta Futbol Federasyonuna müracaat ederek Atatürk’ün kötü zemininden dolayı lig ve kupa’da oynayacağı maçları Cihangir stadında oynamak istediğini belirtmiş ve geçtiğimiz hafta sonu K.Kaymaklı maçını Cihangir stadında oynamıştı.

Ancak bu maç sonrası GAÜ Çetinkaya futbolcularının teknik heyete ve yönetime ligde oynayacakları TOL ve G.Birliği ile kupadaki K.Kaymaklı rövanş maçını tekrar Atatürk’te oynamak istediklerini ve bu doğrultuda gerekli girişimlerin yapılmasını talep ettikleri öğrenildi.

Futbolcuların bu talebi üzerine teknik heyet ve yönetimin bu doğrultuda bir adım atarak geriye kalan maçlarını tekrar Atatürk stadında oynama talebinde bulunacakları öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75