banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GAÜ Çetinkaya ESİN'tisi (5-1)
banner98

 



YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

GAÜ ÇETİNKAYA: Ali Duvarcı- Çağrı- Laval- Hakan- Kadir- Sercan (Doğukan dk.75)-Erdinç- Akın (Burak dk.75)-Tansel- E.Sonay- Barine Eko (Sabri dk.74)

DEĞİRMENLİK: Fikri- Zeki- Hasan- Borga (Burçin dk.74)- Gençali- Michallis (Osman dk.60) Haşim- Amani- Sercan- Victor- Celal (Besim dk.46)

GOLLER: Dk.29-dk.45(pen)- 64 E.Sonay, dk.58 Tansel, dk. 85 Burak (GAÜ ÇETİNKAYA)

Dk.87 Victor (DEĞİRMENLİK)

 

2015-2016 futbol sezonunun ilk haftasında yeni ismi ile GAÜ Çetinkaya rakibinin inanılmaz hatalarını affetmeyerek her iki yarıda bulduğu gollerle rahat kazandı.

  10. dakikada Celal’ın pası ile GAÜ Çetinkaya ceza alanında buluşan Victor’un müsait pozisyondaki vuruşunda kaleci Ali ayakları ile topu uzaklaştırdı.

  29. dakikada gelişen atakta Akın’ın sol taraftan kale içerisine gönderdiği topta kaleci Fikri hatalı çıkış yaptı. Topa istediği gibi müdahale edemeyince E.Sonay’a çarpan top çok yavaş bir şekilde ağlara gidince GAÜ Çetinkaya 1-0 öne geçti.

  35. dakikada Erdinç’in pasında Barine Eko rakibinden kurtuldu, kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen kalecinin üzerinden aşırtmak istediği top az farkla üstten dışarı gitti.

  45. dakikada Barine Eko topla birlikte Değirmenlik ceza alanına girdi. Onu takip eden Mihaillis’in gereksiz hareketi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan E.Sonay ilk yarının skorunu belirledi. GAÜ Çetinkaya 2 Değirmenlik 0

  57. dakikada Tansel Değirmenlik defansının arkasında topla buluştu. Kaleci Fikri ile karşı karşıya kaldığı anda yaptığı aşırtma vuruşta top direğin hemen üzerinden dışarı çıktı.

  58. dakikada Tansel bir kez daha Değirmenlik defansının arkasında tek başına topla buluştu. Topu çok rahat bir şekilde sürdü ve kalecinin yanından bu kez topu ağlara göndererek skoru 3-0 yaptı.

  64. dakikada orta alandan bir kez daha Değirmenlik defansının arkasına atılan topta defans ile kaleci Fikri anlaşamayınca araya giren E.Sonay kaleciyi de geçerek topu ağlarla buluşturunca skor da 4-0 oldu.

  85. dakikada sağ taraftan gelişen GAÜ Çetinkaya atağında defans topu uzaklaştıramadı. Topla ceza alanının dışında buluşan Burak isabetli bir vuruş yaparak skoru 5-0 yapan golü attı.

  87. dakikada Değirmenlik adına tek gol geldi. Bu dakikada defansın bir türlü uzaklaştıramadığı topla buluşan Victor’un vuruşunda top ağlarla buluşunca maçın da skoru belli oldu. GAÜ Çetinkaya=5 Değirmenlik=1

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75