banner108
Öne Çıkanlar Ünal Aysal 1.Lig Allem Gallem.. DAÜ Şampiyonluk Maçına Çıkıyor.. Musmer UniLeaguede BAÜ ve DAÜnün Günü.. Northernland Dipkarpaz
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gargalar Liderliğe Bileniyor..!
banner98

Canbulat Stadı’nda teknik direktör Ali Oraloğlu kontrolünde dün gerçekleştirilen antrenmanda başkan Koral Bozkurt da futbolculara moral ve destek verdi.

Cuma akşam oynanacak karşılaşmada galibiyet hedefleyen Mağusa Türk Gücü, ligde hem en yakın rakibini yenmek hemde liderliğe yükselmek istiyor.

Mağusa Türk Gücü sezon başından beridir oynadığı karşılaşmalar sonunda hiç lider olmadı. Yarın akşam Lider Yenicami’yi yenmesi durumunda Mağusa Türk Gücü puanını 25’e çıkaracak ve liderliğe yükselecek. Ligde Türk Ocağı ile birlikte 22 puana sahip olan Mağusa Türk Gücü Türk Ocağından 12 gol averajı ile avantajlı durumda bulunuyor. Türk Ocağı’nın Biantlı deplasmanında 12 golle farklı gelme olasılığının düşük olması nedeniyle Mağusa Türk Gücü Yenicami’yi yenmesi durumunda lideliği bir anlamda garantilemiş olacak.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75