banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Gargalar, Gönyeli’yi 7 Bitirdi..! (1-7)
banner98

YER: Gönyeli Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Sezener Hüseyin Özaşık, Abdullah Genç

GÖNYELİ: Kemal, Abdo (Süleyman dk.84) Christian, Eray E.Sonay, İbrahim (Kahraman dk. 65), Tufan, Sabri (M.Barkınay dk. 73), Raif, Esoza, Felix

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Yusuf, Yasin Y. Beyazi, Adil, Arif (Uğur), Ünal (Nevzat dk. 81), M.Erol, M.Gürlü (Justice dk. 81), Dinopeter, S.Zokou, Peter

GOLLER: Dk. 36 Felix (Gönyeli), Dk. 45 S.Zokou, dk. 63 ve 75 Dinopeter, dk. 65 ve 83 Peter, dk. 80 Ünal, dk. 86 Justice

5. dakikadaki Mağusa Türk Gücü atağında S.Zokou’nun şutunda top üst direkten oyun alanına döndü. Defans uzaklaştırdı.

10. dakikada gelişen Gönyeli atağında christian’ın sert şutunda kaleci Yusuf topu yumruklayarak uzaklaştırabildi.

38. dakikada Gönyeli öne geçti. İlk kez gelişen organize atakta sağ taraftan yapılan ortada Sabri ceza alanının sol tarafında topla buluştu. Kale önüne ortasında defans ve kaleci seyirci kalınca Felix kafa ile topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

45. dakikada ise skora denge geldi. Mağusa Türk Gücü adına Arif’in kullandığı serbest vuruşta Dinopeter’in kafa ile indirdiği topu S.Zokou boş kaleye yollamakta zorlanmadı ve skoru 1-1 yaptı.

47. Dakikada Dinopeter ceza alanına girerken vurdu kaleci Kemal direk dibinden topu kornere attı.

63. dakikada Mağusa Türk Gücü öne geçti. Yasin sağdan iyi bir orta yaptı bu topa Kemal hatalı çıkış yapınca Dinopeter kafa ile topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.

65. dakikada fark 2’ye çıktı. Dinopeter’in rakip ceza alanı içine gönderdiği topu Gönyeli defansı uzaklaştıramadı. Topu iyi takip eden Peter takımı adına skoru 3-1 yaptı.

75. dakikadaki Mağusa Türk Gücü atağında Dinopeter yerden düzgün bir vuruşla takımını deplasmanda 4-1 öne geçiren golü attı.

80. dakikada Dinopeter bir kez daha sert vurdu, top kaleciden seken topu Ünal ağlara göndererek skoru 5-1 yaptı.

83. dakikadaki Mağusa Türk Gücü atağında Uğur sol taraftan yerden sert bir top gönderdi. Defans yine topu uzaklaştıramadı, araya giren Peter takımını 6-1 öne geçirdi.

85. dakikadaki atakta bu kez M.Erol soldan iyi bir orta yaptı. topu iyi takip eden Justice takımı adına maçın da skorunu belirleyen golü attı. Gönyeli 1 Mağusa Türk Gücü 7

Karşılaşmada başka gol olmayınca MTG deplasmandan farklı galibiyetle 3 puanı alan taraf oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75