banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Garga, İskele'yi de gagaladı (1-3)
banner98

 YER: İskele Cumhuriyet Stadı.

Hakemler: Kerem Eran-İsfendiyar Açıksöz-Mustafa Torun

G.BİRLİĞİ: Ali Aydemir-Mehmet-Salih-Sinan-Emir-Yakubu-Arif(Abdullah dk.71)-Mehemt Erol(Sertan dk.45)-Şenol-Vandev-Halil(İbrahim dk.78)

M.TÜRK GÜCÜ: Türkkan-H.Kayalılar-Sami-M.Tekpınar-Mike-Erol-Emre(Lavranca dk 63)-Nurettin-Uğur-Yasin(Olgun dk.90+1)İ.Kabore

GOLLER:Dk.51 Vandev (pen)(G.BİRLİĞİ)  Dk.30 Y.Kurt (pen), dk.61 İ.Kabore, dk.75 Nurettin(M.TÜRK GÜCÜ)

 

Cumhuriyet Stadı’nda oynanan ve kazanan takımın 3 puanla birlikte büyük moral kazanacağı maçtan istediğini alarak ayrılan takım deplasman takımı M.Türk Gücü oldu.

2. dakikada M.Türk Gücü kendine göre sağ taraftan kaleye çarpraz pozisyonda bir serbest vuruş kazandı. Sami’ni kullandığı vuruşta top üst direğe vurarak dışarı gitti.

30. dakikada gelişen atakta M.Türk Gücü futbolcusu Uğur Yakubu tarafından ceza alanı içerisinde düşürüldü. Hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Y.Kurt takımını 1-0 öne geçirdi.

  33. dakikadaki G.Birliği atağında Vandev’in pasında Şenol kaleci Türkkan ile karşı karşıya kaldığı andaki vuruşunda top kalecide kaldı.

  45+1’nci dakikada G.Birliği takımının kullandığı korner atışında Şenol’un kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topa bu kez Vandev vurdu top kaleci Türkkan’da kaldı.

  51. dakikada Yakubu’nun orta alandan rakip defans arkasına gönderdiği topta kaleci Türkkan ile birlikte Arif topa gittiler. Kaleci Türkkan’ın hareketini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Vandev skoru 1-1 yapana golü attı.

  61. dakikada Y.Kurt’un kullandığı korner atışında rakip defans arasından topa çok iyi yükselen İ.Kabore kafa ile topu ağlara yollatınca M.Türk Gücü deplasmanda 2-1 öne geçti.

  75. dakikadaki M.Türk Gücü atağında günün başarılı adamlarından i.Kabore’nin pasında topla buluşan Nurettin’in vuruşunda top yan direkten döndü. Pozisyonu iyi takip eden Nurettin bir kez daha vurdu ve takımını  3-1 öne geçiren golü attı.

  87. dakikada G.Birliği takımından Vandev’in ceza alanı dışından sert vuruşunda kaleci Türkkan topu kornere attı.

  A-2 gençler maçını M.Türk Gücü genleri 2-0 kazandı.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75